onsdag 19 februari 2014

onsda


 förmiddag i Trädgårdsföreningen, fy tusan va gråkallt det var!



 Efter en rejäl pannkakslunch (hemkokt köttgryta följt av blåbärspuré till Grynet, det var mumma ni!) så checkade Grynet ut och vi andra spelade spel. Man vill ju bara pussa den där öppna plutmunnen. Men Grynet, var är dina handleder?;) vi hoppas det reder ut sig till vi köper din första klocka..

Annars då? Bestämma oss för vilka böcker vi ska vip-beställa från syrran och bokrean, äta Linus grymma laxburgare till middag och sen ska vi vuxna krypa upp från Grammisgalan ikväll. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

behöver inga handleder, hon kollar mobilen......kram, Karin

Anonym sa...

Hej Anna hoppas allt är bra städar i min fld källare å hittade en jättesöt kappa passar dock inte till mina pojkar å vi skall inte ha fler den är stl 98 (Grynet kan ju ha den om ett par år) vill du ha den hör av dig! Jag kan mms bilder men hittade inte ditt nr. Kram på er grebo Malin

Anna sa...

Karin!
Hahaha sant ju, lär ju inte ens finnas armbandsklockor längre då? Precis som hon aldrig kommer ha sett en telefon med sladd;)kram på dig!

Grebo-Malin!
Nämen sitter du på tjejkläder?!Vad gullig du är som tänker på oss! Malia mig på fam.forsberg@hotmail.se så får du gärna maila bild om du vill annars så skickar jag mitt nummer där:)
kul att höra från dig! kram!