fredag 14 februari 2014

freda


 efter frukost mötte vi kusinen med farmor i Trädgårdsföreningen, Vilmas farmor halade fram en termos kaffe ur ryggsäcken som vi värmde oss med:)

 Skorpan fick en Alla Hjärtans Dag-present av sin kusin, dom här "klistermärkestavlorna" minns jag från min barndom, ni vet såna som man kan ta bort&sätta dit igen/flytta klistermärkena på.

Nytt i Hjärte-Grynets garderob, fina fisken-brallan har hon fått av min syster. Har fingrat lite på en sån tröja med samma tryck till Skorpan men nä, barntröjor med vit botten, nä det blir inget. Jag har ju snöat in helt på klargult, påskgult eller vad det nu är, så dom här strumpbyxorna med hjärtan på knäna kunde jag inte motstå. Båda braxerna är i strl 74 så det får lagras, nu vill jag ju inte att Grynet ska växa fortare än hon gör men det ligger mycket fint i strl 74 och väntar i garderoben!

Det har varit en lång jobbvecka i det här hushållet (en lång jobbvecka för Linus blir ju lite detsamma för frugan fast hemma med barn/hushåll). Så när Linus klev in genom ytterdörren vid 17:30 ikväll med en bukett blommor så sken jag som en sol. Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och få hit Linus till tvsoffan (han sitter bakom den just nu) för nu börjar På Spåret. Vad tusan Linus gör bakom tv-soffan? Han har byggt nåt slags ljusbord och då och då smäller en blixt av och en kamera klickar. Linus och hans projekt:) Nä På Spåret!

Inga kommentarer: