tisdag 18 februari 2014

tisda

 efter frukost, peppad Grynet och Skorpan som hittat en favoritpysselplats vid köksbänken


vi har hunnit med en lekstund på vår tomt, vi har övat på höger och vänster de senaste dagarna och nu fixar hon det i princip felfritt:) hon har INTE lärt sig av en mästare jag är klippt värdelös på höger och vänster min körskollärare fick nästan ett psykbryt på mig haha.

 Min vän och kollega, Annica, har varit här och fikat. Skorpan fick en så fin pysselbok med en miljon klistermärken i, hon och Annica satt med den i två timmar. Jag fick en så vacker, stor blomma som nu pryder fönsterbrädet. Vi hade en mysig eftermiddag!

 Grynet flinade ner på stan, fortsatte vid kvällsgröten och sen hela vägen i säng. Man undrar ju om ungen får kramp i kinderna?! Butikspersonal hejjade glatt på henne ner vi rullade mellan affärerna på stan, Grynet höjer lite på bebisögonbrynen sen spricker dom tjocka kinderna upp ett leende som säger "glo på mej, wätt glad bebis, du kan inte motstå mej va?" Jag tar alltid rulltrappan med vagnen i affärerna går ju mycket fortare och smidigare. På Lagerhaus var det massor folk i rulltrappan så vi tog hissen, världens mest förvånade bebis när hon insåg att vi rörde oss uppåt. När sen hissrösten, ni vet hon som säger "våning 1 blabla" började prata fick Grynet ögon som tefat och huvudet snurrade ett fullt varv på den lilla halsen, vem är var??!

Kidsen sover och här hemma kokas barnmat, Grynet får gryta på rotfrukter och nötkött. Jag älskar dokumentärer och är nu inne i ett streak. Häromdan och kvällens. 




6 kommentarer:

Annica sa...

Tack själva för en trevlig eftermiddag, Saknar dig på jobbet, men du är snart tillbaka.

anna sa...

Förr än du ens hinner tänka tanken;) ses snart! Kram o hälsa Micke!
Ps kollade på ett youtube-klipp med "eran" bil det är ju ingen bil, det är ju fan ett monster!! Åska bleknar i jämförelse;)

Lovisa sa...

Haha, toksötaste bilden på Grynet-plutten!

Å, klistermärken, dessa klistermärken. Vad är det med dem? Charlotte kan också sitta i evigheters evigheter. Dock har hon lite problem med tålamodet så får hon inte loss dem på första försöket så skriker hon efter oss. Vi jobbar lite på "prova igen".

Anna sa...

Skorpan får också ett psykbryt när dom inte lossnar/går sönder. När vi märker att det är en "trixig" bok då brukar jag eller Linus plocka bort så inihelvete med klistermärken och sätta på bordskanten så är ungen sysselsatt en stund;)

annica sa...

Det går undan vill jag säga..

Lovisa sa...

Hahah. SMART! Den idén kopierar vi rakt av.