lördag 15 februari 2014

lörda

 Dagen startade med lekparkslek i vårt område. Pappor och barn. Mammor gick på shoppingtur i Tannefors, jojomänsan det går (nej vi köpte inte kakel eller tantkläder). Vädret? Under all jävla kritik. Det regnade horisontellt sen snöade det likadant. Dom enda som inte gnällde var barnen.

 Efter uteleken och lunch åkte vaxduken fram =pysseldags! Skorpan målade en mask som vi sen satte resårband i så hon kunde ha den på sig. Fascinerande att det är mer och mer symmetri i det hon målar, det är inte så planlöst utan det finns en tanke när hon sätter igång.

 Linus pysslade på golvet med sitt eget projekt, en slags papplåda växte fram sen involverar det negativ och kamera o där nånstans tappade han mej;)

 Grynet pysslade med sitt som vanligt, bebisgympa och fniss typ. Det och viska tette tette teeettee. Prova själva det känns ju lite "kul" i munnen, det tycker hon med. Göllunge! Vi lägger henne mitt i babygymmet sen dröjer det inte lång stund förräns hon ligger brevid, nåt slags ryggålande.

 buketten Linus kom hem med igår, man blir på toppenhumör bara man passerar blå rummet:)

Det ryktas film här hemma, vi gick igenom pepplistan som ligger i min dator och inventerade vad som finns tillgängligt. Funderar ju på filmmys deluxe, ni vet gå upp till övervåning och fylla famnen med täckena och kuddarna från sängen och mysa ner oss med det i soffhörnet. Till det buffé på soffbordet, så man slipper resa på sig när man inser att nä det var nog inte glass jag var sugen på det är nog chips..nä känns som choklad fast det kan vara Supersura Dragsters..

Inga kommentarer: