söndag 2 februari 2014

sönda

 skogspromenix och tipspromenad i förmiddags! Linus med sin fina gamla kamera

tror ni att jag hajade till när vi kom gåendes och jag såg det här under ett träd en bit inne i skogen!

vad fyllde jag igår sa ni? 34 va? Aningens för gammal för mitt egentillverkade nitbälte som jag gjorde när jag var 17 bast. Jag var 17 år, revolutionär och djurvän. Dom enda nitbältena då var av skinn så då fick man köpa nitar och göra sitt eget av ett textilskärp. Till mitt försvar äger jag tre skärp varav detta är ett av dom. De andra är smala midjeskärp till klänningar. Jag använder aldrig skärp för att brallorna åker ner är verkligen inte ett problem jag brukar ha;) nu har jag dock flytt/mammastressat av mig nåt hekto tydligen för brallorna åker ner.


Skorpan följde med sin farmor&farfar hem efter mitt lilla kalas och stannar där till imorron. Ett barn hemma känns ju som inget hörni;) Linus och jag njöt av att äta middag med ett varsitt glas vin i blå rummet till Monica Zetterlund (Grynet sov). Vi satt ner hela måltiden, njöt av maten och konverserade utan avbrott. Hade vi inte skaffat barn hade inte det här känts så där million dollar värt att verkligen njuta av som det gjorde.

3 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Men du, bruden! Du ser ut precis som när vi regerade på Platens dansgolv!!

Anonym sa...

Grattis i efterskott på Din födelsedag, Anna! Ser ut som om Du hade en fin dag! Kul att ses häromdagen! Kram från Ingegärd

Anna sa...

Johanna:
Äsch då;)

Ingeärd:
Tack snälla!