onsdag 12 februari 2014

onsda

Syrran smsade efter frukost och peppade Valla. Jag hivade in barnen i bilen och mötte upp där. 


 dom glada kusinerna blev ännu gladare när dom redde ut att gunga gungbräda själva! Jag vet inte vem som tjöt högst av skratt den som var högst upp eller den som skrattade åt den som var högst upp och skrek..


 sen hittade dom vatten och lera, smörja in rutschkanan med lera innan man åker och sen landa i en vattenpöl, mammorna prisade dom fodrade regnställen. Skorpan var snustorr och varm när vi kom till bilen.

 Grynet låg och vevade med en favorit, den fina träskallran från Kanevad i Gamla Linköping som hon fått av vår vän Johanna. Den är verkligen jättefin och coolt att den är gjord i ett enda stycke!

När Linus kom hem från jobbet skulle Skorpan gömma sig för att överraska honom, hon kastade sig ner och skulle gömma sig bakom Grynet, visst att den bebisen inte är undernärd..men hallå Skorpan?

I övrigt så har chocken efter senaste avsnittet True Detective knappt lagt sig (alltså OMG så jävla bra den serien är!) senaste avsnittet lämnade oss gnagandes på knogarna gapandes efter mer!!Skorpan har övat mer på höger och vänster och varit väldigt fascinerad av en mycket stor fågelholk nere vid ån där vi bor. Hon är nyfiken på vad det kan vara för stor fågel som den är byggd för. Ställt massor frågor om svanar och senare om strutsar(?) Ni skulle sett hennes ansiktsuttryck när vi berättade för henne att strutsar är så stora att människor kan rida på dom och att deras ägg är typ fotbollsstora. Sen var strutsar det coolaste som fanns typ och frågorna tog aldrig slut. Jag har smsat med min kurir som ska leverera ett Blocketfynd. Alltså jag och Blocket som ni vet. Jag lyckas ju alltid köpa av nån som känner nån som bor granne med den som kan lämna prylen där osv..När jag spanat in mig på den fina sittvagnen (belägen utanför Stockholm) och suckat i ett mail till säljaren över att jag bor i Linköping och att skicka en sån där pjäs är ju inte gratis så får jag till svar att jag kan få den hemlevererad (!) för hennes mans kollega veckopendlar till Linköping. Det blåser medvind hörni!

3 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Å vad kul att den är favvo!

Puss på er alla!

Lovisa sa...

Haha, folk är så snälla och generösa. Frakta en vagn till Linköping liksom. Flyt Anna!

Vilket True detective-avsnitt är ni på? Jag hänger i men är fortfarande inte stormförtjust. Tror vi sett 3:e eller 4:e. Aja, det sista som är släppt på HBO iaf. Petter är hooked.

Anna sa...

Johanna:
Eller hur:) hon är så gölli med den!!

Lovisa:
Vi betade av avsnitt 4 (senaste som släppts) i hmm var det måndas eller tisdas. Tappar du sugen helt skickar du hem Petter till vår tvsoffa (haha ser framför mig hur han sitter emellan mej o Linus o håller chipsskålen)