måndag 10 februari 2014

månda

 fam Eriksson dök upp efter lunch på fika!

 Bosse sockrigare än munkarna vi fikade på

 Grynet mumsade halsband, hon trivdes som en liten katt hos Cribbe & Hanna, såg allt att dom tjuvsniffa lite på henne o dom bah det är ju rätt skönt nu när barnen blivit lite stora..blabla *tjuvsniff * igen. Jag tycker dom borde beta av hela Bullerbyn;)

att 1 ha flyttat 2 få presenter för det 3 av fina vänner med smak i särklass = för bra för att vara sant!

När Erikssons åkt gick Linus och barnen för att hämta paket på ICA. På vägen dit passerade dom affären där man lägger sig med locket på för att platta sig lite. Vi som är äldre än 3 år har ett annat namn på butiken, s o l a r i u m. Roligast är väl att Skorpan inte ens brydde sig om varför man skulle vilja platta sig lite. Fast när jag tänker efter så skulle jag nog inte ha nåt emot att vara lite plattare.. 

Innehåll i paketet på ICA, nä inte min men det förstod ni väl. Eller ja vi är ju gifta så tekniskt sett är väl halva min va? Nu vet ju inte jag hur jag ska bruka denna bälgkamera..så han får ha den ifred men fin är den. I och för sig var själva utskjutandet av bälgdelen rätt kul..

2 kommentarer:

Fru E sa...

Åååååå Fam. Forsberg ni har fått det så himla fint :) Kul att ni gilla lyktan!!! Vi ser fram emot en PP-kväll, kul att vi kunde pricka ett datum :) Grynet må vara söter och luktar gott, men det räcker att låna lite!!! Hela Bullerbyn lär ni inte få se på Lövsättersvägen 12 A.... Vi avslutar barnafödande och vänder blad, blickar mot större barn och bort från bajsblöja och ersättning!!! Väldans fint att ses och tavlorna blev sååååå fina.... Din man han kan :)

anna sa...

Man måsse va ute i god tid och boka in det vet vi ju med våra spexiga jobbtider! Haha ni har ju precis intredit källarn ni har gott om plats;) nävars vi siktar sladdis 2026 istället (INTE) nä ni vi vänder blad som kungen sa! Så himla kul att ni ville beställa hans verk säger jag!
Kram på er!