lördag 22 februari 2014

lörda

 efter frukost styrde vi mot Mjölby för att lämna Skorpan till farmor&farfar (halva vägen var, smidigt!) Skorpan ska på Mello-myskväll och har pratat oavbrutet om det i två dagar:)



 when in Rome (eller va? nä, nåja i Mjölby) visiti a loppis or two! Linus fastnade vid kameraskåpet (skräll) i 45 minuter

 nej nån bodyrelaxer blev det inte, trots det facila priset

 däremot mat och mmm kakor&kaffe (syltsnitt det bästa!) Grynet? hon blev sötmos


 sen fick även hon mat, potatis och palsternacka närmare bestämt, oj vad håret har växt! Nä skalliga bebisar föds inte i familjen Forsberg, Skorpans hår sprutar ju ut ur huvudet, ska bli spännande att se om Grynet blir lika hårfager. 

Grynet gör Mjölby Gallerian, vansinnigt kul ställe

 Sen kom vi hem, mätta, belåtna och shoppade. Vi kommer hem till den här! En bloggläsare som heter Malin, Grebo-Malin, har tre grabbar och av någon anledning satt hon ändå på denna otroligt fina kappa och tänkte att om Skorpan/Grynet vill ha den så får dom den (come again?!) nä men hon ville bara ge den till oss och när vi kom hem från Mjölby låg den och väntade på oss! Tack snälla!


 annat som inhandlades, godis (det är ju lördag och filmkväll" jag blev sugen på bananaskids mmm fritidsgård, synd bara att dom var från 1987, på riktigt, stenhårda). Skorpan fick en tunika, har dragit i byxdressen i samma tryck men nä det föll på tunika istället. Såg en annan byxdress som jag blev ännu mer sugen på så det blir den istället.

 Loppisfynd. Tre stycken burkar, hinkarna är småpryttelförvaring till Skorpans rum, 20:- för alla tre. Linus slog till på två kameror och en sån, hmm trådutlösare, (heter det?) jaja sladdgrejan på bilden, som passar till flera kameror. Han betalde 125:- för rubbet! Sen blev det en jättefin kofta till Grynet, sex vackra skedar för lika många enkronor och en My Little Pony-mugg till Skorpan (hon kommer bli överlycklig). Lukrativ loppisrunda.



 vi avrundar med middag i blå rummet till tonerna av jazz, denna eminenta skiva för att vara bestämd

Nu ligger vi i soffan när jag orkar resa på mig ska jag hämta godisskålen och så ser vi denna. För er som vill nattsudda lite så är denna, som går på tv ikväll, mycket sevärd!

Inga kommentarer: