onsdag 5 februari 2014

onsda

Vi bestämde oss snabbt för vilken rum vi ville ha som sovrum innan vi flyttade in. Finns det en eldstad i sovrummet vill man ju ha sin "flanellrutiga" tapet. Har man sin flanellrutiga tapet vill man ju ha sin jakttrofé över sängen. Så det är en passande uppsättning horn jag gått och filurat efter sen innan jul, det finns ju nya fabrikstillverkade i inredningsaffärer. Nja dom faller mig inte alls i smaken och är för dyra. 

 men den som söker ska finna, igår snubblade jag över den här mäktiga kronan för en hundralapp, enligt plaketten strök den med i juni 1963 i Kiruna. Måhända är det någon som skjutit en björn och tröttnat på den? Inte?


Linus har varit ledig idag och roddat barn/hushåll. Med bravur ska ju tilläggas då han även städat och åkt en sväng med skräp till tippen. Jag lämnar med varm hand över hushållet om tre veckor när jag börjar jobba, du satte ribban idag Linus bara att fortsätta så sen;)

jag har tillbringat dagen på mitt jobb med detta..

I övrigt då? Skorpan fick ta en dusch när hon kom hem från förskolan, hennes kläder? Dom brände vi haha. 

4 kommentarer:

erika sa...

Alltså.. jag vill med bo i ert hus, det går väl att lösa va?! ;)

Anna sa...

Erika du får plats, du får plats;)
bienvenue!

Lovisa sa...

Haha, det blir billigt i längden med bränningen. Kan du inte driva frågan förskoleuniform på nästa föräldramöte? Kommunen betalar såklart. Och tvättar.

Håller med föregående talare - SNYGGT ni inreder då!

Anna sa...

Hahaha vi har börjat med såna sjukhuskläder i papper;) Fy tusan va pepp med förskoleuniform, i galon typ, bara att spola av dom när dom kommer hem!
TACK snälla Lovisa!