söndag 9 februari 2014

sönda so far

Vi gick upp imorse med och gjorde den genomförkylda fadern sällskap vid frukostbordet innan han for till jobbet.


Jag hivade in barn och barnvagn i bilen och styrde mot stan för att möta kusinen, peppande väder att vara ute och leka i...asså sånt har man ju kommit över för länge sen sen man skaffade barn. När jag svurit färdigt över parkeringsautomaterna på Eddan som vägrade läsa mitt betalkort och lyckats smsbetala i hällregent. Skitkul att stå där och növla. Så kom vi äntligen iväg till parken där vi lekte i två timmar, barnen hade jättekul så det var väl värt det.

när vi skulle gå tillbaka till bilen jagade Skorpan & Vilma varandra i snöhögar, en extremt kul lek, så kul att om man är kissnödig och skrattar lite för mycket...så är man snart lika blöt på insidan som utsidan av kläderna..Herren tänkte att parkeringsautomaterna knäckte inte småbarnsmorsan vi provar nerkissat barn i regnet som ska in i bilen och alla tre familjemedlemmar är hungriga och det är lunchdags. Näru mamman vände sig ansikte mot Herren och lät det skina ty hon äro icke nybörjare. I skötväskan ligger ju förutom Grynets saker en liten handduk och ett ombyte till det stora barnet, det behövs ju väldigt sällan men när det behövs då är livet underbart. 
Herren - Anna  0-1

Att ha Skorpan är lite som att ha en katt, hon hittar knasiga favoritställen. Köksbänken är det nya och i familjen Långstrump får man faktiskt sitta där och pyssla i bara trosor om det är det som känns bra.

Inga kommentarer: