torsdag 5 juli 2012

[ANNA] torsda

Imorse var hon allt seg fru Forsberg. Jag spenderade kvällen med Köpsénskan på Aioli med att moffa baconinlindade dadlar och ett par oediga glas rosé i sommarkvällen. Vi fick även sällskap av en manlig bekant till Köpsén en tag. En väldigt trevlig kväll, lyxigt och välbehövligt att lämna boet utan barn för ett slag. Imorse blev jag dock varse barn, 06:45 var det uppstigning och jag erkänner att jag hade en lätt skallebang. Den blev jag dock av med när jag kastade mig i Rängens uppfriskande vatten och fick en kopp kaffe av min svåger. Vi har tillbringat hela dagen vid stranden med Asklunds, häärligt! Skorpan har badat och badat och badat. Hon älskar det, ett riktigt blötdjur som sin mor! På väg hem gjorde vi en avstickare för att plocka mer jordgubbar (dom innan gick åt ni!). Skorpan charmar ju brallorna av alla hon träffar, självklart finns hon på jordgubbsodlingens hemsida/facebook-sida numera.

 igårkväll; sportade nya klänningen från Karin!

 badfrun, jag bjuder på mig själv i bikini. Jag är 32 år, fött barn, ammat barn är rödhårig och kritvit. Jag har tillräckligt mycket självdistans för att tycka att jag duger som jag är. Jag är ju jag liksom. Det är en av grundpelarna när jag uppfostrar en dotter (framförallt). Skönheten sitter inte i silikonbröst, solbränna och undervikt. Den sitter i olikhet och orginalitet. Det och i att våga tro på sig själv, vara bekväm med sig själv. Läbbigt som tusan jag vet. Gångbart i längden och coolt. Jajemän!

 Too cool for school - summer edtion 2012 fortsätter, Skorpan ville ha ett plåstrit [plåster] klart hon vill, vi har ju coolaste plåstrena här hemma.



5 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Tack för en helt underbar kväll!

Mallanbrallan sa...

Word på den!

erika sa...

Anna, du är min idol! Sådär, då fastslog vi det :)

linus sa...

Skönhet sitter i betraktarens ögon. Så är det!

fru forsberg sa...

Johanna!!
Dito:)!

Mallan&Erika:
thaaaank you ladies va glad jag blir!

Linus:
rätt som vanligt men du fattar vart jag vill komma;)