söndag 15 juli 2012

[ANNA] en kväll i Slaka

Efter Linus mycket goda Strapatsada till lunch styrde vi mot våra vänner i Slaka. Vilken eftermiddag/kväll vi hade sedan vädret till trots! Barnen (minus lilla Bosse) och fäderna gav sig ut i regnet och skogen för att rasta hund. Hanna och jag rastade oss själva hemma med ett varsitt glas rosé, bra upplägg hörni! Cribbe som är en riktig mästerkock svängde ihop en grym paella som vi sedan avnjöt. Efter mat fick Skorpan vad hon länge tjatat om. Nämligen bada badkar med Olle. Nybadade delade dom sen täcke i soffhörnet och lördagsmysade lite. Dom är himla fina med varandra di där två, det kramas, pussas lite och busas en massor. Skorpan tjuter av skratt när Olle skojbrottas med henne. Note to self; Skorpan behöver en brolla.Vi blev kvar till sena kvällen, pratade och skrattde. Olle och Skorpan är likadana och går absolut inte och lägger sig innan galejet är slut, då kan man ju missa nåt liksom. Bosse däremot stämplade strax innan 19-tiden inne i sin spjälsäng.









 här kommer 3 från min mobil också därav kvalitén:
 nattsuddigt på farstubron i ordets rätta bemärkelse, Skorpan tycker mycket om både Cribbe och Hanna och delade ut både kram och puss innan vi for

fina pappor kameranördar lite

3 kommentarer:

Anette sa...

Härligt bildregn och som vanligt verkar ni haft det alldeles förträffligt!

Åh, Hanna har verkligen bra smak - har också funderat på den där superfina pyjamasen från Popupshop...

Ha det bra på jobbet imorrn Anna! Kanske kommer förbi o handlar. Ska försöka njuta bäst jag kan innan jag kommer och jobbar jag med (har föräldraledigt den kommande veckan).

Kram

(måste ju få till en lekdejt i Vallaplasklekparken snart - glömt vad den heter...)

Fru Eriksson sa...

Nu har jag gjort arbetspass nr1 av 2 i sommar kl 8-19 ;-) Inte jätte ansträngade måste jag säga! Tack själva hörni för en lövely eftermiddag/kväll som vanligt! ....Med risk för att vara något tjatig Linus, men grymma kort! (är inte förvånad du lyckas alltid leverera)

Pyjamasen gillar jag skarp(t)...

När ses vi igen då???!!!

Kram på er...

Linus Forsberg sa...

TACK HANNA säg till om ni vill ha nån bild högupplöst så att ni kan printa ut och sätta i gigantisk guldram ovanför era vägg-ord.