fredag 20 juli 2012

[ANNA] freda

Idag tog vi med syrran&Vilma och åkte till Stureforsbadet. Vikingar som vi är badade hela familjen, den minsta rätt mycket längre än dom största;) Vi mumsade korv med bröd till lunch och hade det fina fisken. När det började bli dags för hemfärd kom vi på (såväl vi som syrran) att hmm jo kylskåpen behövs fyllas på. Så vi gjorde sällskap till Tornby. Linus och Skorpan fixade ärenden på IKEA, jag syrran och Vilma fyllde kundvagnar med mat på mitt jobb.

Busigast i kommun, Skorpan Forsberg. För er som har dålig koll och tänker hmm Circle Six ?! Ameh hallå eller det är ju Linus gamla band han lirade i när vi träffades och ett par år efter det.




Jag jagade vesslan Vilma på bryggan medans Maria promenerade stillsamt med Skorpan haha.

Sen packade badbrudarna ihop för att gå till bilen!


två garderobsfavoriter, jeanshängsleshortsen och jeansklänningen funkar liksom till allt


efter maten drabbades far&dotter av paltkoma, hämtade kuddar och lade sig på köksgolvet

Skorpan gör superframsteg i att kissa toalett, idag gick vi hemifrån 2 ggr (varav den ena lång) utan blöja. Nemas problemas. Det funkade till och med att i-för-väg-kissa på toan innan vi gick. Däremot vill hon helst bajsa i blöja fortfarande, det är rätt vanligt vad jag förstått att det kan vara så i en övergångsperiod. Vi tjatar inte på henne om det, det är ju rätt lätt att barn får bajs-hangups och går och håller sig då, det vill vi inte, inget ont i magen här inte. Det kommer snart det med, det är jag övertygad om.  

På kvällen gick vi till Hemmakväll, spanade film och köpte godis. Gick förbi grannen Jespers jobb (butiken Well) vinkade och hejade lite. Vi skrattade åt Skorpan som sa hejdå vi ses imorn - ha det så bra till Jesper innan vi gick. Väl hemma på Körsgata gick vi in i både grannarna Viktor&Frida och Emil&Jessica kom i sin bil. Vi stannade och pratade med våra fina vänner en stund. Nu däremot har Skorpan sovit i två timmar och Linus&jag ska dra igång en film, jag har valt denna till aftonen. Otippat testosteronstinnt val av frun tänker ni, närå en riktigt bra krigsfilm gillar jag ( Band of Brothers är ju skitbra!)

2 kommentarer:

erika sa...

Alltså Skorpans springbilder <3

Anna sa...

Hahaha eller hur:)