söndag 22 juli 2012

[ANNA] sönda

Imorse vaknade vi vid 08-tiden av att någon stökade runt i badrummet, förvirrade satte vi oss upp i sängen och ropade; vad styr du med Skorpan?? Skorpan tassade försynt ut i hallen med täcket i ena handen släpandes efter sig, pallen svarar hon. Hon har alltså gått in till oss, sett att båda sov och tänkt att hon vill kunna klättra upp i vår höga säng. Aha hämta pallen liksom! Skorpan hade sovit gott i sin nya säng hela natten 19-08, natten får fem john blund av fem möjliga. Utanför fönstret fanns en klarblå himmel så vi kastade ner handdukar, badring, lunch och kaffe i väskan och styrde mot Rängen, dessvärre blåste det nåt väldans på plats. Vi lekte dock i strandkanten, fikade och lunchade så det gick ingen nöd på oss. Vilma och Markus kom ut en stund efter oss.

 Markus och barnen byggde kottdjur.

Igårkväll såg Linus och jag denna kanonrulle. Jag är avis på er som inte har sett den, ni har den framför er liksom, så mycket gilla vi den. Ja ni vet ju vid det här laget att är det film eller tv-serie ni läser om på denna blogg så är det *kvalitetssäkrat;). Alltså här gallras och ifrågasätts innan filmen ens når tv:n ska ni veta. Riskerar inte att slösa tid liksom. Först körs den via IMDB passerar den spärren där så stöts den och blöts den sen mellan oss, känner inte båda att den känns ok så blir det inget. Vi har en gemensam filmpepplista på filmer som vi vill se den ligger på våra mobiltelefoner och synkar mot varandra/dator. Joråsatte eh... Aja tillbaka till gårdagens peppiga filmen som bygger på verkliga händelser och handlar om en personlig assistent och hans brukare (Linus ger den 5 vårdtummar upp för hög ingenkänningsfaktor;) den är sådär måbraig. Brukaren är väldigt Dustin Hoffman-ig. Äh lägg av bara se´n och sen skriv tack i kommentarsfältet. Se så. Det var så lite så. Ikväll har vi en annan på lager.


* S:t Korsgatan10-bloggen, vi skriver vad ni bör tycka. Er ciceron i kulturvardagen - er ikon i piffdjungeln. Ni bara öh jag hade liksom ingen aning, så himla noll koll, läste på bloggen fick en apiffany [öppifanny - uppenbarelse, plötslig insikt]. Apiffany världens roligaste ord.

1 kommentar:

Anette sa...

Tackar för tipset! Ska absolut ses framöver ;)

Såg nyss en annan fransk film med en av dessa skådisar - riktigt bra den med...
Kanske inte når upp till er nivå men ändå:
http://www.imdb.com/title/tt1440232/