tisdag 3 juli 2012

[ANNA] oh boy vilket vacker väder!!

En sommardag av rang:)

Skorpan sov till 08:30 imorse så vi segade igång lite långsamt. Slängde in lite tvätt i tvättstugan, åt en stadig kokt-ägg-frulle. Sen började sms:andet som resulterade i 3 st 1-barnsfamiljer vid Rängens strand en stund senare. Vi avnjöt en härlig dag i solen ( och oh boy vad den strålat idag!) med Malin, Mattias, Ingrid, Vilma, Markus och Maria. Skorpan guppade runt i sjön i sin badring och njöt av livet. När det var dags att packa ihop oss peppade Asklunds jordgubbsplock och vi var inte sena att haka på! Lite senare stod vi framåtböjda med stjärtarna i vädret i ett jordgubbsland strax utanför stan. Det var galet lättplockat och gjort i en handvändning, åh vad gott det var vi tjuvsmakade en hel del:) Solvarma stooora jordgubbar, Skorpan åt så jordgubbssaften rann längs mungipor och tröja, vi bara skrattade åt henne.

 söt-Vilma med sockerkaka i mungiporna / och söt Tusse-Mikael med badrufsigt hår

 stopp inga fler bilder, diva-Skorpan



 vad heter pojken? Om jag fick en femma för varje gång;) Den enda pojken som var i närheten som jag kunde se var flickans pappa haha. Guud. Hen gubbkärring whatever.

 just ja! Ödeshögsfynd till Skorpan, 180 pix för båda! Supertunn och mjuk ekologisk bomull. Den kortärmade följer med till Toscana, pjamasen sportas hemma i höst. Båda kommer från Villervalla, dom gör en del fint, jag gillar dock inte dom där roslila-fjöspastellerna och stjärnmönstret får jag lite allergi av;)

 Fina svärmor Gittan sa åt mig att plocka blommor i hennes härliga trädgård igår. Så nu står fina rosor i mina omaka små glasvaser i sovrummet.


1 kommentar:

Nikanor sa...

...pojkens pappa var en flicka, flickan var en bror.