lördag 7 juli 2012

[ANNA] igår/idag

soffan just nu (13:47)

Barnet sover. Linus sover. En kopp kaffe och ett wienerbröd sen lutade sig Linus tillbaka och tackade för sig. Snart är det dags att väcka igång alla, de här håller inte!

Gårdagen bjöd på nyttor som storhandling och tvättstuga. Vi for ut till Maxi plockade ihop en 2000:- vagn och lastade sen in all mat, 2 vuxna och 1 barn i våran lilla japanska minibil, lilla familjen smärt haha vemfan behöver en kombipråm;) På kvällen lämnade jag slottet för att möta upp Köpsénskan och hennes väninnor för lite vin/mat på fräscha nyrenoverade Santinis. Så himla kul att träffa nytt folk, man gör liksom inte det hipp som happ sen man nåt en ansenlig ålder och skaffat barn;) Vilket gäng tjejor sen, vi hade superkul skrattade och pratade i mun på varandra inget var tabu. Alla var minst sagt olika och en handfull spännande yrken representerades, därmed massor att prata om.

Dagen till ära bjöd familjen mig på sovmorgon och sen en väldigt god frukost. En lekparkstur, lunch och luggklippning senare så har vi nuet.

 Skorpan sportar finaste seglarskorna, hon har inte så stora fötter så strl 22 (på bebispojkavd) är fortfarande väldigt rymligt. Då gör man såna hära fynd för 99:-.

igårkväll på väg till Santinis



1 kommentar:

banditgrrrl sa...

Åhh... jordgubbe vill jag också ha!