söndag 1 juli 2012

[ANNA] sönda

Förmiddagen spenderades med Asklunds i Himnabadet, okej inte skitfint väder men det dög. Ska man vänta på sol den här semestern får man la vänta ihjäl sig och när det vill vi inte!

 barnen blev helt banans över att se varandra, det räcker med att det går ett dygn (eller två i detta fall, Asklunds har varit i huvfudstaden) för att dom ska skrika av lycka och kasta sig runt halsen på varandra när dom ses.


 När vi packade badkläder, stekte lunchplättar och bryggde kaffe satt Skorpan vid köksbordet sysselsatt med denna..en Skorpanfavorit!

Imorn piper vi ner till Ödeshög och farmor&farfars trädgård! Gittan jag har wakat benen, ställ fram solstolarna imorn solar vi topless!

Ps Skorpan vill inte  just nu. Hon ska bestämma helt själv. Det hon inte vet är att hon är så jävla ägd. Skorpan vill inte dricka, nä jag vet. Jag plockar fram Skorpans dricka och med orden..den är min du får inte smaka för jag den till munnen, hinner inte smaka förrän..DET ÄR SKORPANS DRICKA!! MIIN! Skorpan vill ha drickan och sveper den...Så är det lite med allt numera. Hihi så jävla överlistad. Barn. Lika simpla som karlar. Tror dom bestämmer själva..hehehe

2 kommentarer:

Gittan sa...

Absolut!!!

Anonym sa...

Pepp! Jag tänker dock köra med händerna över brösten en sväng så jag har en vit bikinibh i Toscana haha!