lördag 14 juli 2012

[ANNA] igår/idag

Igår kom svärisarna hit på förmiddagen (svärfar hade ett tandläkarärende här i stan), under tiden gick vi andra på stan med svärmor och strosade. Sen gick vi hem till oss, åt Linus goda Caesarsallad, egenplockade blåbär och vaniljglass till kaffet. På eftermiddagen fick jag ett sms av min kollega kärringa Pettersson som upplyste om AW på Storan. Superkul hojtade jag och hakade på. Även om jag jag fick dricka gravöl över att börja jobba på måndag, övriga brudar gick nämligen på semester där och då. Inge sotis alls inte. Vi hade en superkul kväll på Storans minst sagt fullsatta uteservering.

Idag har vi uträttat lite ärenden på regniga stan. Regn. Sicken skräll. Regn är sommarens nya svarta. Nu, drar vi mot Slaka och familjen Eriksson!

kom hem med min lilla shoppingbag från stan, hämtat ut en beställningsflaska från Systemet (vinet jag och Linus drack på Charken häromdan, mycket gott), köpt lite te, allergitabletter, en munkjacka till Skorpan och lite mat (Skorpan älskar dom dära små Babybell-ostarna) braiga med väska är att man inte tar små jävla skitpåsar i alla butiker. Miljövänligt och man blir inte tokig på alla påsar som svämmar över i påslådan!

edit.
Skorpan vaknade nyss och upplyser om att hon sovit jättemycket på frågan har du sovit gott?

Inga kommentarer: