tisdag 12 april 2011

[ANNA] Tisdag varsågod.

Hemma igen från en 7-14 dag på jobbet. En riktigt fin och bra arbetsdag ända fram till lunchen, då surna jag till å det grövsta. När jag öppnade kylskåpet för att ta fram min matlåda(vrålhungrig) så finns den inte. Jag var bombsäker på var jag ställt den och vilket påse jag hade runt den, men nä, putsväck. I soppåsen i lunchrummet hittade jag påsen, men av min matlåda fanns inte ett spår, någon ful och dum människa har 1. ätit upp den 2. kastat den av någon anledning. Ni vet den där lilla mätaren man ser framför sig när man är förbannad, jag gör iallafall, nålen stod och vibrera på det röda kan jag lova! Skitsamma, jag fick springa ner i affären och köpa en fryst äckelpäckel-Finduspaj. Tur att man jobbar i mataffär.

När jag slutat för dagen ringde jag Linus och det visade sig att dom lånat syrran&Markus bil och med Viktor som sällskap begivit sig ut till IKEA för att köpa stolarna. Bästa fixarfamiljen! Häromdagen köpte dom nya strumpbyxor åt mig på Lindex, det är ju fasen inte lätt att hinna allt när man jobbar långa dagar ibland, tur att dom fixar ALLT! När vi kommit hem från Tornby svängde vi ner en tur på stan, Skorpan behöver t-shirtar så vi fyndade loss på H&M (hade en 200:-bonuscheck där som legat i plånboken ett par månader).

Apropå nåt helt annat, Nittileaks premiäravsnitt igår. Ni vet Filip&Fredrik-programmet som går igenom 90-talets personer och händelser. Lite halvbilligt namn till att börja med, sen börjar man ju tröttna aningen på dom två faktiskt, eller Fredrik speciellt. Vi hade inga jätteförväntningar men det var helt okej, kommer nog se resten med. Helt galet med E-Type ju, han har ju inte åldrats en dag sen 90-talet ju och det ser liksom inte konstigt eller opererat ut heller. Hur bär sig karln åt?! Hur lustigt kändes det inte när dom visade något klipp från nåt tv-program och man satt och tänkte helt bergsäkert är det där klippet från sent 70-tal/tidigt 80-tal och så var det från 90-talet!! Sinnessjukt så länge känns det ju inte som, men visst när man tänker efter så är det ju 20 år sen. Men ändå, DÅ kändes allt supertekniskt och framtid ju!


Ps Linus fina humlebild är publicerad på Correns hemsida hejja hejja!

Inga kommentarer: