tisdag 26 april 2011

[ANNA] Efterlysning..

Är det någon av er bloggläsare som snubblat över detta vax i butik i Linköping? Det heter Veet High Precision Facial Wax och mina ögonbryn vill gärna ha det, nyss. Kom inte dragandes med några "kall-vax-strips, klippt värdelöst. Jag vill ha varmvax. Jag har hittat det i ett par tre webshoppar MEN frakten var lite väl dyr..


2 kommentarer:

Malin sa...

Kul för dej att du är ogravid och får vaxa dej då! Haha jag är inte bitter! Åhléns brukar ha mycket Veet-produkter, kanske har denna med. Annars är Parelle snabba med att ta in nya varor om man ber dem.. ses om fredag! Puss

Anna sa...

Hihi du kanske får ett litet barn med hårig rygg du kan vaxa;)Nävars jag har läst på en massa ställen inkl Veet´s hemsida att det är inte farligt att vaxa som gravid, varför dom avråder är för att din hud kan vara känsligare för utslag/rodnader som gravid, det är alltså inget med fostret. Kolla Åhléns dom hade massor men inte det, så himla typiskt när man bor i en så stor stad och det inte finns, det är DET som stör mig mest! Då ska jag fråga på Parelle, tack för tipset!
See you friday baby!
puss