torsdag 21 april 2011

[ANNA] Lite skärtorsda på er.

Imorse gjorde jag ett av mina livs bästa val (förutom att gifta mig, skaffa barn ta körkort) jag handlade INNAN jobbet. HA! Anna Skärtorsdagskaoset 1-0. Jävlar i min lilla låda va kunder det var på jobbet när jag slutade vid 15-tiden, absolut fler än i körka, Jag sladdade hem med maten, Carola-parkerade bilen i garaget. Det vill säga jag ställde bilen precis som jag kände fört, snett och halvvägs in i rutan. Skit samma det är Linköpings stift som har platserna brevid, dom fick helt enkelt känna på en nya variant av "somliga straffar gud....AV INGEN ANLEDNING ALLS". Nä ni skulle tänkt på det innan ni uteslöt homosarna ur eran klubb, se där fick ni tillbaka. Moget och konstruktivt värre Anna.

Hemma möttes jag av ett surt barn som inte ville sova, Skorpan satt i spjälsängen och vägrade sova. Linus och jag gjorde det bästa av det hela. Struntade i henne och drack kaffe med hallongrottor till. Skorpan har sedan någon vecka tillbaka lagt sig till med värre divalater än självaste Mariah Carey, lovar att hennes gnäll når en oktav högre också. Vi snackar; kräva att bli buren, färska vita liljor runt spjälsängen varje dag, lakan av egyptisk bomull, makrobiotisk mat, man får inte prata direkt till henne utan måste gå via hennes folk (Vilma?). Aja trist för Skorpan att det inte ger nåt att gnälla då. Här hemma gäller regeln äldst och den som tjänar mest bestämmer. Skorpan är 1 år och 1 månad och tjänar 1050kr i månaden. Ja ni kan ju räkna ut att det placerar henne sist och mej först mohahaha. Har läst en del på familjeliv.se om 1års-trotsen, ibland är det skönt att bara läsa att vi inte är ensamma. Det jag är glad för att även när det är som trotsigast och gnälligast så har hon aldrig matvägrat och hon äter det mesta nu, varje dag får hon äta samma mat som oss till lunch skönt att komma längre ifrån burkmat och slippa kånka hem den också! Numera slevar hon in maten med egen sked och är helnöjd med det!

För övrigt möttes jag av ett nyfriserat barn när jag kom hem. Jag skrattade i en kvart speciellt när hon var som surast. Då såg hon ut som en sur...prins Valiant haha. Nävars hon är sötast i kommun och pappa Linus "Bobby Oduncu" Forsberg är ju en jävel med saxen.

Imorn ska jag jobba, precis som alla andra dagar i påsken. Eller förlåt mig jag har möjlighet att jobba hela påsken(torsd-månd). Dock slutar jag skapligt imorn så då bär det av till Skorpans farmor&farfar i Ödeshög.

prins Valiant /Skorpan eller va det tvärt om...

 På den vänstra bilden är hon galet lik sin mor som liten, sånt gör en stolt!

Finaste sjömanstoppen kommer från Zara.

 Nu stoppar hon nästan inget i munnen när vi är ute längre, superskönt!


 Skorpan älskar såpbubblor, jag med!


9 kommentarer:

Malin sa...

Nya frisyren är lysande men tänderna hennes kan vara dom sötaste någonsin! Mattias hälsar att det även är en Spock-frippa! Puss på er!

Anna sa...

Hihi Malin Skorpan hälsar att om du tycker att frisyren är lysande så har du en likadan nästa gång vi ses;) däru, känn lite på´t framför spegeln. Hahaha men du är ju hippo-dental-lover ju:)
puss på er båda!

Maria sa...

Söt hon är! Känner igen hennes beteende in i minsta detalj! Elton var ju exakt likadan, jag kan trösta er med, även om alla barn är olika, så blev i alla fall ELton tvärsnäll över en natt och nu har det hållt i sig ganksa bra tycker jag, han är verkligen ubersöt och snäll, med enstaka dagar som är lite jobbigare. Dock höll trotsen i relativt länge, nästan en månad, men då hade vi ju precis flyttat och så så det kanske var lite extra jobbigt för honom..

Anonym sa...

Här hemma har vi både ett års trots och två års trots. Bilda klubb?? ;-)

Anna sa...

Maria:
Ja som tur är vet man ju vid det här laget att trotserna och faserna går ju över och bakom hörnet väntar ett helt bedårande barn och meningen med livet typ;) MEN varför tar man så illa vid sig jämt när ens barn förvandlas till en liten miniHitler? Som att det vore mitt fel liksom att hon utvecklas menar jag.

Anonym:
OjOJ och nu blev jag nyfiken på vem du är?!

Angelica sa...

Anna!! Jag är så jävulst imponerad hur du kan formulera dig på så bra sätt! Jag skrattar åt din komik, och känner igen mig med en liten knut i magen samtidigt. Jag hoppas det är meningen :)
Fortsätt kämpa på! You're awsome(Linus oxå)!!

Och vilken frilla hon fick denna gång då! Linus är välkommen hit när min unge börjat odla hår ;)

GLAD PÅSK!!

Anna sa...

Angelica!

Du anar inte hur glad jag blir av dina fina ord! Jag bugar&bockar. En riktigt glad påsk på dig och din fina familj!

Lisa sa...

Hittade hit via Ankan =)
Alltid lika skoj att läsa om din familjs up and downs.

MVH/ "anonym"

Anna sa...

Lisa!
Oj va skoj! aha är det därifrån du hittade hit:)