onsdag 3 februari 2010

[ANNA] Brunchrapport!

Idag är jag ledig. Jag har sovit länge och relativt gott tror jag. Vet inte om jag var vaken eller drömde tidigt imorse, jag hade iallafall ordentliga sammandragningar. Var det dröm eller på riktigt, jag får fråga Linus om han märkte något när han kommer hem från jobbet om en stund. Under förmiddagen har jag fotat lite grejor att sälja på Tradera. Nu sitter jag och bloggar och lyssnar på p3:s Brunchrapporten, ett av mina favoritprogram. Just nu debatteras hurvida folkpartisten och nya EU-ministern Birgitta Ohlsson är en fruktansvärd människa eller inte. Hon är ju tydligen gravid och vill tillbaka till sitt politikeryrke en månad efter barnet är fött. Det kan ju tyckas en aningens tidigt( kan t om jag tycka som är stor förespråkare av att dela på "hemmatiden"). MEN hon får väl för bövelen bestämma det själv. Det var ju inte som att frågeställningen var, ska Birgitta vara hemma med sitt barn i två år eller ska hon lägga det i en snödriva när navelsträngen är klippt?!

Nä nu är det dags att laga lunch, när Linus kommer hem ska vi till barnmorskan.


v35, om ca en månad(förhoppningsvis) är det kläckning. Naveln har fortfarande inte "ploppat ut", inga bristningar eller brunt streck(det hade jag nästan räknat med).

3 kommentarer:

sofie. sa...

anna vad fin du är!! tillochmed jag är ju nyfiken på när ungen ska komma ut nu, kan bara tänka mig hur det är för er...
men du, jag vet att det inte hjälper, men ang sjukhuset i det förra inlägget.. jag har ju faktiskt jobbat som städerska där och måste säga att förlossningen är jättefin!! och det är bra rent där och ingen sjuk får ens komma i närheten av den avdelninge... annars tycker jag att föda i skogen låter skitspännande!!!! ;D
ha det fint nu och grattis i efterskott!

Anna sa...

TACK Sofie!!! nu lugnade du mig lite:)Men visst vore det lite hårt att gå ut i skogen som Xena krigarprinssesan, vråla ut smärtan och sedan återvända med ett barn! Ja vi är grymt nyfikna på när och vad som ska titta ut.
Vad kul att höra från dig hoppas du mår bra.
kramar på dig!

sofie. sa...

namen fasen nu röstar jag nästan för xena-verisionen!! det känns så rätt på nåt sätt och tänk vad frän bäbisen kommer bli! (det tror jag nog att den kommer bli ändå ioförsig)
tack jag mår bra, men längtar bort från den här förglömda staden som kallas borås... LYCKA TILL sen när det är dax! kram kram.