lördag 30 november 2013

lörda

Mysigt sovrum Grynet;) här inne i matsalsdelen av vardagsrummet somnade Grynet i babysittern medan jag grejade i köket. Om man nu får säga att 3-månaders bebisar är snälla och smidiga så är hon ju det alltså! Vi har ju burit, städat och grejat hela dagen. Grynet har spanat på oss från sin babysitter och flinat, när hon inte tagit små powernaps. Imorn drar vi Mio, Ikea och EM hej vare går! Jobba var det visst imorn också, ska försöka komma ihåg det;) Skorpan då? Hon har det superklasse hos farmor&farfar, vi pratade med henne förut då hade hon kollat på en orkester och ridit häst (Ödeshög, där händer det vetni!).

Tannefors blir bra ni, idag när magen kurrade lunch tog vi fram mobilen för att kolla närmsta pizzeria, 43 meter. Helt okej. Så om ni undrar var vi kommer bo, 43 meter från pizzeria Alanya (hette den va?)

Nu ömma kroppar, tv och en stor påse godis från bästa lösgodisstället - Hemmakväll!

5 kommentarer:

Anonym sa...

vad kul för er att flytta till större !! Själv har vi flyttat till mindre.....kanon (saknar endast förvaringsmöjligheter)
Trevlig första advent! kram Karin

Anette sa...

Duktigt jobbat! Lycka till imorrn i alla butikerna (medvetna om att det är lönehelg va?!! ;)

Slutar 16 så ses väl inte...
KRAM

Lovisa sa...

Åh! Alanyas lasagne. ÄT DEN! Bara gört. Så. god.

Bobbys pizza lite längre ner på gatan är också en hit. Eller okej, mycket längre ner på gatan, men värt extrametrarna. Supergoda. Det var vårt stammishak när vi bodde i Tannefors.

Anna sa...

Karin:
Det är dessvärre det här husets problem också, inte många garderober alls:/ det var tusan bättre i vår nuvarande lägenhet. Stora djupa inbyggda garderober med överskåp dom kommer jag sakna!
Trevlig advent på er där nere i syd!

Anette:
Vi överlevde;) IKEA var faktiskt helt okej, mycke trafik dock! Va synd att vi inte ses:/ Hur går erat flyttande/packande?
kram

Lovisa:
Vilken gata bodde ni på? Lasagnen läggs på minnet:)

Lovisa sa...

Lindengatan, bakom Kungsbergsskolan så ganska långt ifrån er.