måndag 25 november 2013

månda

 Till Skorpans glädje plockades staketet ner runt klätterställningen i lekparken, den delen har varit avstängd flera veckor .

 Jag vill ha mina julskor sa Skorpan imorse, hon menade vinterskorna som vi plockade fram ur garderoben igår. Första året som hon själv velat ha sina vinterskor, känns ju himla bra för gratis var dom ju INTE. Nu är det ju inte kallt på allvar än så det är ju för tidigt att uttala sig om dom pallade vintern liksom. Hittills får dom toppbetyg för att dom är lätta/nätta. Förra året körde vi Sorel, höll foten varm/torr absolut men var tunga och klumpiga. Året innan det Pax, nja ingen jättevinnare dom heller. 

Linus lyfte upp Skorpan (som hade klänning på sig) för att busa. Meh! Du har ju inga trosor på dig Skorpan! - Det har inte Shakira heller svarar Skorpan snabbt. Haha nä det är nog ytterst troligt. 

I övrigt har vi scoutat på Blocket hittat två möbler vi ska köpa på IKEA till huset. Båda möblerna (av olika säljare) kom ut igår och var redan sålda. Gaah Blocket, man måste ju vara snabbare än en kobra på amfetamin dammit! Till vårat Blocketletande testade vi årets Blossa, smakade...glögg. Det är ju gott liksom, men det finns ju redan. Nu - Hustoppen! På tvtablån följer vi Hustoppen som sagt, Alla Är Fotografer, Veckans Brott och På Spåret.

Inga kommentarer: