onsdag 20 november 2013

onsda

 Numera blir promenaderna till föris lite mysigare efter som vi "måste" gå Vinterljus för att komma dit:) Stationen med discokulan ligger precis brevid föris gård och musiken är igång även dagtid så det var en viss Ibizafeeling ute på gården idag till Major Laser och Watch out for this haha.


I avdelningen saker man inte kommer sakna när man flyttat. Dom vidriga skitstora flygande råttorna som sitter och käkar sopor. Inga problem för dom att lyfta locket och flaxa iväg med en tung soppåse. Men touché era äckel för jag kastar Grynets bajsblöjor i samma soptunna. Låt er väl smaka. Jag bjuder.

När vi ändå är inne på det man inte kommer sakna så den allmänna TVÄTTSTUGAN. Ni vet den där det är så förbannat svårt att läsa symboler på tvättmaskinsfacket så man häller en halvliter sköljmedel i ALLA fack så man garanterar att nåt är väl rätt iallafall. Så vi andra som inte både vill tvätta och skölja tvätten i ditt Eldorado sköljmedel får äran att rensa dom igengeggade facken VARJE gång innan man själv ska tvätta. Idag har jag tvättstugan på förmiddagen, när jag kommer ner sitter en lapp på dörren "du har tagit min tvättid ring mig på nr...." Jag ringde gladeligen upp och med en syrlig ton förkunnade jag två gånger att efter onsdag då så kommer torsdag. Då är det din tur bästa fru Mongoloid (Jag känner mig ytterst säker eftersom jag endast två timmar tidigare på Bolibompa hört månda-tisda-onsda-torsda-freda-lörda sönda dagens grattis!)


# bitter tvåbarnsmor född -80, veckans dagar i rätt följd, läbbiga flygfän

2 kommentarer:

Karin sa...

Åh sluta aldrig blogga! Du är så klokren!

Anna sa...

Hahaha tackar Karin, okejrå lovar;)