fredag 8 november 2013

freda





Skorpan längtade ju lite till föris som sagt så vi tog en promenad i förmiddags. Skorpans föris ligger så himla fint, precis vid skogen, stor anledning till att vi valde den. Fin utemiljö och mycket utelek stod högt på listan! Inte nog med att en sago/upplevelse-stig har anlagts precis bakom hennes föris utan nu höll årets Novemberljus (invigs 16/11) på att installeras precis utanför staketet typ. Vi ger er en smygkik på det vackra flaskträdet som kommer lysa upp vilket novemberslask som helst! Skorpans föriskompisar har dessutom varit med och målat flaskorna. Jag är väldigt glad att vår flytt är så kort så hon får gå kvar på sin förskola, hon trivs verkligen!

På eftermiddagen kom vår granne på samma våningsplan, Jesper, in på kaffe. Han hade köpt med sig smaskiga kakor, punchrulle till Skorpans stora lycka. Vi pratade strunt om livet i stort och smått, mest musiklivet, Jesper sjunger i svängiga bandet Skogen Brinner. Dom har precis varit på en liten Norgeturné. Vi kommer att sakna Jesper när vi flyttar.

I övrigt så har Skorpan skaffat sig en låtsaskompis, Elsa, som hon pratat mycket med idag. Skorpan har ju huvudet på skaft och säger själv att troll, drakar, dinosaurier, häxor och tomtar inte finns på riktigt dom finns i böcker och på film. Alltså VEM tror på troll och häxor när inte ens min treåring gör det? Elsa sa hon själv är min låtsaskompis som jag hittat på. När hon fick pengar till sin kassaapparat när hon fyllde 3 år sa hon det är är inga riktiga pengar, det här är låtsaspengar. Då ser ju pengarna inte ut som dom gjorde när jag var liten, typ blå och röda sedlar, utan dom här var verkligen lika riktiga.

Inga kommentarer: