torsdag 14 november 2013

torsda

 Den här gången åker inte amningsbehåarna ner i källaren utan i soppåsen. Lugn Grynet dricker fortfarande mjölk men inte min, min har sinat så var det med det den här gången. Skorpan ammade jag tills hon var 4,5-5 månader sen vägrade hon ta bröstet mer. Då blev det ingen ersättning utan hon körde igång med mos/puré/gröt. Det är ju Grynet för lite för liten för så det blir ersättning så länge. Jag väljer att inte gråta över spilld mjölk (HA) för amning må ju vara smidig färdigvärmd, gratis mat som du alltid har med dig men man kan ju inte tänka på det man förlorar, det blir man sällan lycklig av. Nej jag tänker på vad jag får. Jag kan ha vilka kläder/underkläder jag vill och slipper mjölkläckande bröst, Linus kan mata lika gärna som jag (jag är en fri fågel!) jag tappar inte håret och blir helt urlakad och jag slipper sitta i en novemberkall lekpark och amma för att Grynet blev hungrig när vi var ute. Med ersättningen kan vi hålla mycket bättre "koll" på maten och planera vardagen, hon äter ju inte alls lika många gånger då.

Amen glo fyndet då! 79:- helt nya! Jag tycker att Nowalis mockasiner är dödligt söta och har länge velat haft ett par bruna och ett par gula men känt att hmm 300:- pix/paret är ju dödligt dyrt om nåt för ett par barnmockasiner (vansinne). Nu fick ju Grynet ärva ett par bruna efter Bosse (tack snälla fru Eriksson!) och Skorpan fick dom här superfyndade. Lycklig morsa född -80.


Efter att Linus igår uppmärksammade mig på att det ser ut som om taket på alla dom här runda reklampelarna är Persbrandts hatt på affischerna kan jag inte sluta skratta åt det!

3 kommentarer:

Cribbe sa...

Alltså den där skylten är ju så jävla kul! Haha fy fan!!

Anna sa...

Jag vet och sen ser man dom ju överallt, apkul:)!

Anette sa...

Hoppas Grynet kommer sova bra också, Melvin sov bättre om nätterna med ersättning...

Haha, ja de pratade om det där med Persbrandt på P3 häromdan! ;)