söndag 1 december 2013

sönda

Förmiddan har gått åt i Tornby. Vi fick rätt mycket inhandlat (kanske en tredjedel iaf). Jakten efter en taklampa till Linus och mitt sovrum går vidare. Linus hittade denna som han tyckte såg ut som en svävande kebabtallrik (?!) med ett asgarv. Gud var får karln allt ifrån?

Eftermiddag/kväll spenderade jag med jobbpass i kassan. Schysst nog så var några basic plu-nummer utbytta. Tackarrr. Det har varit samma nummer i fan 15 år typ, det är inte okej. När man sitter i kassan och ett en påse galaäpplen kommer i ögonvrån tänker man direkt, instinkt, en påse 4173. När som nu numret på potatis var utbytt kollapsade hjärnan (kan även bero på att jag har flytt, två barn och jul i huvudet). Fast jag visste att numret var bytt vägrade hand och hjärna sammarbeta. Aja, jobbpasset flög iväg, det var kul att vara tillbaka och skitskoj att träffa efterlängtade jobbarkompisar! När jag kom hem hade Linus som roddat två barn dekorerat en adventsljusstake, planerat veckans mat och skrivit inköpslista, packat alla våra cdskivor(fast det var det iof Skorpan som gjorde) och målat en vända till på tripptrappen. vi köpte ju en tripptrapp på Blocket när Skorpan fyllde 1,5-2 år den var inge vidare i färgen (typ bok) men kostade 300:- en ny kostar ju typ 1000:- mer. Nu tog vi tag i att måla den högblank svart, det blir ett par strykningar men tusan resultatet riktigt bra!

Amen hörni, den här, den bara måste ni se. Visst den är 2,5 timmar men det är inte en död minut. Gyllenhaal gör en briljant polisroll.

Inga kommentarer: