fredag 27 december 2013

freda

Idag har vi känt oss som en resande cirkusfamilj, tänk dagen med Benny Hills signaturlåt i huvudet (för er som glömt den klicka, Skorpan 9 månader så himla pluttliten hon ser ut!)

Förmidda - en tur till huset (Grynet ordnar bajsfest och vi har en blöja och inget annat, hon får bada i ett handfat)- hem laga lunch- hinna svälja lunch- första Blocketkund kommer (bär iväg med vår hallbyrå, Skorpan oroad över vart telefonen och lampan ska stå, står numera på en banankartong) på med kaffe - hinna svälja kaffe- Blocketkund nummer två kommer (bär iväg med vårt soffbord, so much för att lägga upp fötterna ikväll när kidsen somnat)- jag ner på stan för ärenden, Skorpan och Linus plockar ner gran- tur två till huset skruva ihop nytt soffbord samt ny byrå, hem fixa middag, ut med julgranen (som vanligt ut genom fönstret på tredje våningen mitt i innerstan, bam bara, familjen Cirkus) natta barn- dö en aning framför På Spåret NU. Nån måste pausa Benny Hill i huvudet bara.

 Grynet - bebisen som sover där det bjuds, inget knussel här inte. Idag bäddade vi på två badlakan (det vi hittade i huset) så slockna hon mitt i allt skruvande.

 två byråbyggare koncentrerade

 lite spel efter frukosten, man måste ta sig tid för lite lek mitt i allt kaos när man har barn.

Två av Grynets finfina julklappar, ska se om jag kan visa några mer julklappar hos familjen, dock är det ju ett jävla frågetecken vartfan grejor är nånstans. Jag är skrämmande totalt stressnedbruten och helt tom i huvudet, slarvar bort plånbok och nycklar två gånger VARJE dag sen en vecka tillbaka

Imornbitti börjar mina 48 timmar av två småbarn och nedpackad lägenhet. Vi ska överleva det här. Skorpan är väl den jag tycker lite synd om, det är inte svinkul här hemma i lägenheten just nu.

På Spåret update, satte precis full pott på badklädesfrågan, bada är ju lite det bästa jag vet;)
update 2 det italienska mönstret kan ni väl? Vår nya halltapet har det mönstret!
update 3, nej är det Mumsmums utbrister Linus (han kallar Måns Zelmerlöv det) Linus är lite smygkär i Måns, fast öppet då. Han ÄR ju så likeable;)

Inga kommentarer: