lördag 21 december 2013

lörda

Efter frukost ringde Linus mobil. Det var hans jobb. En kollega är sjuk och Linus blev inbeordrad imorn. Linus har ledig helg. Där tappade jag det kan jag säga, hulkade och grät. Grät för att jag(vi) är så jävla stressade över flytten (två barn julen ja ni vet ju). Nä den här dan började fan inge bra.

När jag torkat tårarna, Skorpan sa att jag måste sluta gråta innan vi skulle gå till lekparken för annars blev det inget kul i lekparken. Då grät jag ännu mer. Vi kom iväg till lekparken, om än med albinokaninögon. Linus fick hjälp av bästa Markus och Mattias att kånka ner vår best linneskåp (fy fan vilken  massiv pjäs det är!) nerför alla trappor, upp på släp och sen i huset. Eftersom Maria jobbar tog jag med Vilma till lekparken, Malin anslöt med Ingrid och det var väldigt fint att få prata vuxet med henne en stund.

Efter lunch hämtade jag upp ett paket på stan (Lindex, herregud vilken kö!) sen skulle jag köpa en lampsladd och presentsnöre på Lagerhaus där var det lika mycket kö och desto roligare när jag kom utanför butiken och kassören slagit fel på kvittot. Hem, Linus och Skorpan hade packat massor i hennes rum, vidare mot huset med lådor. Skorpan har varit väldigt motvillig till att packa sina saker hon förstår, men ändå inte. Men så i eftermiddags släppte det och vi fick äntligen ta en stor del av hennes saker, hon hjälpte till och övervakade lådorna noggrant. Visst vi hade kunnat säga nu ska vi packa dina saker och så är det bara! men vi ville vänta med hårdhandskar in i det allra sista. Vi vill inte ha nåt bråk runt flytten, det är nog så stor omställning för nån som är 3,5 år ändå.

 men flytten är ganska mysig ändå, när man bygger koja i flyttkartonger

snällaste Henestål lånar ut den här otroligt fina gamla åkpåsen till Grynet, passar vår barnvagn perfekt:)!

Linus slår in mina julklappar i köket (hoho jag undrar undrar vad det är...) när jag duschat ger vi oss på barnens (ja eller Skorpans Grynet får en grej hon vet ju ändå inte) Om jag inte somnar är jag sjukt sugen på denna sen!

3 kommentarer:

erika sa...

Hoppas ni får ordning på allt, ni är ju super-folk som orkar rodda allt ni gör! Heja heja! Kram!

Lovisa sa...

Fy fan rent ut sagt för tajmingen på det telefonsamtalet. Jag skulle bölat en vecka. Kämpa!

Linus sa...

Det gick över efter en stund men tack för omtanken!