lördag 7 december 2013

lörda

 förmiddagsaktivitet, fullt ös i backen! På vägen hem sprang vi in i våra relativt nya och väldigt snälla grannar (dom med akvarierna) dom hade fått fiskbebisar och frågade Skorpan om hon ville komma in och kika.

 efter lunch, Pippi-lotto

 Efter en snabb sväng på stan, (en bebis-terrorist-luva i ull från Polarn&Pyret inhandlades) tog Skorpan och jag en sväng till backen igen. Roddar man två barn själv så får man ju hitta knepen, pulkan krokades fast i barnvagnen. Skorpan och jag åkte så det stod härliga till. Vi krockade in i barnvagnen med sovande Grynet i, som inte vaknade, vansinne. Sen åkte Skorpan stjärtlapp så hon kullerbyttade nerför backen, hon skrattade så hon kiknade och kissade på sig. Dock är hon ju så stor nu att hon fattar att knipa åt så det var en liten skvätt, trumvirvel, vi har tvättstugan ikväll. Nån jävla gång ska man ju ha flyt!

Linus då? Han, stackarn, jobbar hela helgen. I skrivandets stund redigerar han foton brevid mig. I och med flytt och nya väggar kliar det i rama-in-foto-fingrarna. Ikväll är det Ebbots kväll i Så Mycket Bättre, jag älskar Soundtrack Of Our Lives och blev jättepeppad att lyssna lite, det ska jag göra i veckan banne mej! Crap vi har packat ner alla skivor. Aja tur nätet finns!

Asså jag måste ju ge er ett mystips så här i mysartider. Mina tips är alltid bra, det vet ni. Förrförra vintern betade jag och Linus av dessa två. Det är barn/ungdomsprogram, vilket är vansinne, eftersom jag tycker dom är läskiga i vuxen ålder. Vilket torde ha resulterat i en generation barn i terapi. Båda serierna är sjukt snygga, speciellt Kullamannen. När båda finns i samma fodral, tjöp bara tjöp och sen myser ni ner er under en filt några kvällar fram över, där har ni stämning hörni! Har ni barn kan dom få dom sen, typ när dom fyllt 12;)



Inga kommentarer: