söndag 22 december 2013

sönda

 i förmiddags när Linus var på jobbet hängde vi med kusinen i en snålblåsig lekpark

Linus kom hem från jobbet med ett Blocket-fyndat fint gammalt 50-tals skrivbord till Skorpan. Skrivbordet stod i Vadstena, hemma hos en gammal klasskompis till Linus visade det sig. Den gamla klasskompisen blev rätt förvånad. Blocket och världen alltså. Vi köpte ju en sulky till Skorpan när hon var 1,5 år, sms:ade killen i annonsen och frågade var exakt han bodde (det stod Skänninge via postnumret) så Linus kunde hämta den på väg hem från jobbet. Nä men det var ju vägg-i-vägg med Linus jobb. Häromdagen sprang jag in i grannen Anders, han erbjöd sig att passa Skorpan om vi ville när vi far fram och tillbaka till huset. Alltså får man ett erbjudande i klass med det hugger man. Skorpan tycker mycket om Anders och hans sambo Michaela så hon blev jätteglad och var väl där nere på fyra sekunder. Linus kom på att han kanske skulle ge Anders sitt nummer om det hände något. I samma stund som han sa det sa Anders, Michaela kommer hem snart. Då kom Linus på att om nåt händer är det fan så mycket bättre att Skorpan är hos dom. Michaela har bara en termin kvar läkarlinjen. 

Skorpan kom hem med en julklapp. Ja Anders och Michaela hade på riktigt köpt en julklapp till henne. Då blev jag lite grinig, vi har inte alls varit grannar vidare länge vi går på varandra i trappen och småpratar. Visst vetni här litar vi fullkomligt på främlingar med vårat barn;) Nä men ibland får man en bra vibb direkt. Så går dom på stan och tänker den där skulle Skorpan bli glad för och köper en julklapp åt henne. Hon har nyss somnat med julklappen brevid sig i sängen. Prutt att vi flyttar.






Läste detta, tro fan att han ställde ut ungen så fort han upptäckte den. VET ni hur jobbigt det är att åka bil med barn?
Linus gjorde mig uppmärksam på denna artikel jag skrattade högt.

Inga kommentarer: