måndag 9 december 2013

månda

 Kom hem från att ha lämnat storsparven på föris. Dagens första kaffe, sjukt het mamma hämtad från 70-talet, Polarn&Pyret långkallingar och tröja och min snygga kaffekopp. Efter 3 minuters lugn med koppen rensade jag ur en garderob (slängde halva, märktes inte, fan) lämnade tillbaka filmer på biblioteket och gick ett ärende till stan.

 Stretade iväg med Grynet i vagnen och en pulka på släp mot förskolan, oh my god genomsvett mamma. Inte helt smidigt ekipage i snön kände mig som en ardennerhäst i skördetid typ. Väl framme på förskolan föreslog bästisens mamma att vi skulle gå till en pulkabacke i närheten så där tillbringade vi eftermiddagen. Linus ringde på vägen hem från jobbet så han hämtade upp Skorpan och pulkan. Skönt för jag var helt färdig. Grynet och jag fick gå hem då babyskyddet stod hemma.


Linus och Skorpan gjorde ICA Maxi och kom hem med en gran. Jag hade 101 grejor jag skulle göra hemma i sällskap av Grynet men precis när Linus och Skorpan åkt ringde en granne från trappuppgången brevid på. Han var intresserad av vår parkeringsplats och hans bror var intresserad av vår lägenhet. Han ringde dit sin bror som ville titta. Vips så var 1,5 timme av den stressade mammans dyrbara tid borta. Aja vi behövde bli av med garageplatsen och vi vill gärna veta vem som ska flytta in för vi vill deala lite om vårat utflyttningsdatum. 

Nu sitter jag och Linus i soffan och stirrar med tom blick framför oss. Fy fan vad flytt och jul suger musten ur oss. Imorn ska jag jobba, kurs 9-16. På riktigt om det bara vore jul och flytt så hade det räckt. När man lägger på två små barn (och allt vad det innebär med laga, handla mat o tvätt) en heltidsarbetande man så blir knäna lite svaga. 

Inga kommentarer: