tisdag 10 december 2013

tisda

Full karate. Imorse efter frukost styrde jag mot Tornby och ledarskapsutbildning på jobbet. En heldag. Det diskuterades, problemlöstes, coachades och redovisades för varandra så det stod härliga till. Sen bröt vår lärare från ICA-skolan för lunch. EN TIMMES LUNCH. Småbarnsmamman såg helt ställd ut. Vafan tror hon att vi ska klä på barn vinterkläder, hasa till affären på knäna köpa lunch och laga den?! När jag ätit upp min matlåda OCH druckit kaffe hade det gått 12 minuter, då hade jag dubblat tiden för dom posterna och alltså tagit det lugnt.

På vägen hem sladdade jag förbi förbi fruktavdelningens lastkaj och fyllde kombin med banankartonger. Fastnade i halvfemtrafiken på Västra Vägen (jävla Vinterljus farthindren gör det ju INTE bättre). Idag gick det osedvanligt långsamt, sen visade det sig att en bil hade fått motorhaveri i backen upp vid Riksbankshuset. Fy fan va trälig, skapligt stressad hen måste varit! Hemma möttes jag av familjen som skottade snöslask nere på gatan. Dom har haft en fin dag, gjort några ärenden på stan och blivit fotade/intervjuade av Corren. Så håll utkik;) När vi kommit uppför trappen kom grannen under oss hem, Mikaela (dom som har akvarierna). Hon frågade Skorpan om hon ville följa med in en stund, det var ju inte Skorpan sen på. Sociala Sören vetni, vår dotter. Vi fick gå ner och hämta henne när kvällsmaten var klar haha. Efter middagen drog det igång, disk, kvällsbestyr med barn, snälla Emil dök förbi med en jättefin åkpåse vi ska få låna, sen kom Blocketköparen av Malmbyrån, stryka lusselinne och en skjorta till Linus julfest imorn..full fräs

NU. Linus och jag sitter brevid varandra i soffan, för en gångs skull lite skapligt mot de senaste dagarna. Jag trött av jobbdag och Linus trött av tvåbarnslivet en heldag. Det var hans första heldag på egen hand och han var inte mer människa än att han "erkände" att herregud det är en del med TVÅ barn. Linus har bryggt en kanna varmt vatten idag. Bra där. Efter EN dag och han brygger han en kanna hett vatten. För mig tog det ju nån månad innan jag glömde kaffepulvret första gången i allafall haha.

1 kommentar:

Linus Forsberg sa...

Ja det blev ju en lugn kväll! Äntligen!!