torsdag 25 oktober 2012

[ANNA] torsda

Dagen började okristligt tidigt imorse för min del. Jag ville hinna med lite jobb innan utbildningen började kl 8. Utbildningen är ett projekt som vi sparkat igång med två lärare/ledare från ICA-Skolan och som senare i år kommer involvera resten av alla mina kollegor. Till en början är det dock vi chefer som ska diskutera och bena ut. Idag pratade vi mycket visioner, mål och service. Nästa gång blir det ledarskap. Skitkul!

Efter dagens pass sprang jag in i fam Eriksson som var inne och handlade och fick klämma lite på söt-Bosse. Sen handlade jag snabbt två grejor, stressad och virrig småbarnsmorsa som jag är la jag min hög med jobbkläder (som skulle med hem för tvätt) på en frysdisk när jag scannade och där skulle dom bli liggande tydligen. För inte förrän nyss insåg jag att dom inte var med, så jag slängde mig på telefonen, tur min kollega Bitte hade plockat rätt på dom:) Jag sladdade in mitt i mellis och satte mig vid Skorpans bord som hon delade med miniorklubben för Multiresistenta baciller. Fröken vid bordet hade ett ledset barn i knät så jag ryckte in och bredde mackor, torkade mjölk och utspottat mackgegg. När vi kom hem bytte vi snabbt från dagiskläder och skuttade ner på stan. Jag hade en snabb dejt med Cicci för lite luggpiff, Skorpan blev jätteglad över att träffa Cicci men besviken över att inte få klippa sig.


 när jag lagade middag styrde Skorpan med sitt på köksgolvet..

Skorpan somnade vid 19:15tiden tror jag, hon söver sig själv så att säga så precis när hon somnar är lite oklart. Det har varit vårat mål sen spjälsängen flyttade ut från vårat sovrum när hon var bebis. Det har funkat bra i omgångar, när hon känt sig otrygg har vi suttit på en pall i hennes rum tills hon somnat. Just nu är hon inne i en period som vi stoppar om henne säger gonatt och går ut. Sen smyger vi in efter en stund för att spana på henne. Ikväll fick jag lirka kortet (kalasinbjudan) som hennes farmor skickat ut hennes lilla hand när hon snusade tungt.

Inga kommentarer: