onsdag 17 oktober 2012

[ANNA] onsdagsförehavanden

Idag har Skorpan och jag varit lediga, fast en tur till förskolan har det blivit ändå. Fotografering stod på schemat! Så 09:15 hoppade jag och Skorpan upp på cykeln och susade dit. Vi sladdar in på dagisgården och jag inser att alla barn är ute och nån fotografering verkar inte vara i sikte (helvete har vi tagit fel på dag/tid?! nä jag brukar alltid ha stenkoll..) det visade sig bara ha blivit lite försenat och barnen skulle precis gå in. Vi föräldrar blev tillsagda att ta en promenad. Jag satte mig på trappen utanför och bet på naglarna ( alltså dom säger gruppfoto vad menar dom då??.. jag får så många bilder i huvudet.., fryser mitt barn? vem är fotografen? jag skulle vilja se honom innan!) trodde ni ju.. Äh hell no jag drog till Konsum köpte en påse smågodis, tog en promenix och ringde några samtal. Linus har jobbat på sjukhuset här i stan idag (och dit har vi ju nära, en värkpaus för att vara exakt om man är öppen 8cm och har 3 min mellan värkarna) så han kunde ta en promenad till jobbet imorse. Skönt för honom som annars har en stunds resväg!

Om en lita stund hivar jag upp lite bilder. NU, nu ska vi fira att barnet sover (hehe) och tjuvprova lite av årets Blossa glögg, nåt slags Japaninspirerat ska re ju va!

2 kommentarer:

Greta sa...

Du skriver så jädrans underhållande! Verkligen en fröjd att följa bloggen! Minns inte hur jag hittade hit (eller jo, det är nog via nettansliv!) men nu är jag fast! Som småbarnsmamma och pedagog ger det ju dessutom en extra dimension vad gäller igenkänning. Föräldramötesreflektionerna; OMG, jag skrattade högt! ��Tack för en superblogg helt enkelt!

anna sa...

Tack Greta! Tusan va gla jag blir ( sitter med min matlåda i lunchrummet och kollar bloggen) och du fasligt vilket fint namn du har!
Välkommen hit!