fredag 19 oktober 2012

[ANNA] freda

 Idag började inte Skorpan förrän kl 11 på förskolan. Förmiddagen ägnade vi åt potatistryck här 
 hemma.

Vaknade upp imorse och det kändes som Groundhog Day-filmen med Bill Murray. Ni vet när han vaknar på samma dag om och om igen. Vaknade genomförkyld på fredag till jobbhelg. Gjorde ju det för 2 veckor sen, sen dess har jag varit småförkyld, men idag blev det värre igen. Cirkeln är sluten, förkylning från Skorpan-Anna-Skorpan-Linus-Anna. Första timmen på morgonen är värst när man är sjuk, tills man kommit igång. Man vaknar och det känns som man har sovit direkt på golvet i en replokal i nån Stockholmsförort typ (det har vi väl lite till mans?).

Vi tog en promenad till förskolan då det var uppehåll och det var skönt med en nypa luft innan man ska vara inne resten av kvällen. Vid stora korsningen stod en brandbil och väntade på grönt. Kolla en branbil mamma! Kolla dom är nakna! Eehh i förarhytten satt mycket riktigt två brandmän i bar överkropp i sina hängslebyxor haha. Hmm hade dom plockat ner kattungar ur träd denna varma oktoberdag??
Jag följde med Skorpan in i allrummet och scannade omgivningarna efter prickiga barn..såg inga PUH!

Nu! Mot barnbidragsfredag på Maxi. Wohoo!


Vi firar nytillkomna läsare till bloggen med ställ-en-fråga-fredag! Come on!


4 kommentarer:

Linus Forsberg sa...

Jag börjar! Vad är roten ur 35?

linda sa...

Vem har krockat??? Låter inget bra alls.....

Anonym sa...

Min kollegas barn hade fått "höstblåsor" i ansikte och mun och var hemma från dagis. Tänkte på dig och ditt inlägg tidigare i veckan. Hoppas du får en fin jobbhelg =) kram Isabella

anna sa...

Euuu Isabella sprita allt kollegan rört! Det går tydligen på Skorpans kusins dagis, du vet ju hur det är med dom små krypen dom ska ju slicka på varann och aaallt. Så alla saker smittar ju som pesten! Jag har googlat, prickar blåsor äckelpäckel och gud vet allt den här veckan haha.
Tack! Kram på dig Bella och det vore fint att ses!