tisdag 30 oktober 2012

[ANNA] tisda

Ja men här är jag ju!

Dålig bloggnärvaro i två dagar är jobbjobb. Imorse pep dom tre musketörerna hemifrån 06:10. Skönt fånga dagen lite. Vi samåkte eftersom puggen [peugeoten] stod på verkstaden och servades. Klockan 06:17 stod Skorpan i kapphallen och kramade båda sina päron hejdå, det var lite mysigt att säga hejdå tillsammans. Sen fortsatte turen till Maxi där jag hoppade av och Linus susade vidare. Sen blev jag upphämtad vid 15:30-tiden av lilla familjen, vi styrde mot Appelskogs. Tog plats i varsin bil och for hem.

Mätta på raggmunk, tvättades några maskiner tvätt och Skorpan badade. När hon slocknat vid 19 färgade Linus håret på mig. Han är kung på det, noggrann och hårbottenmassage är en bonus:)

 kvällens moder sportar Grännas officiella dräkt. Sponsrad från PoP från topp till tå. En kopp hårdrockskaffe efter kvällsmaten för att stå emot känslan av att släcka samtidigt som Skorpan haha. Nu väntar en varm macka, te och ett avsnitt Dexter med Linus. Vi har tre favvoserier i luften just nu vi jonglerar:)

 handvärmare till mor och dotter i kylan (nyckelpigisarna är från en julmarknad förra vintern) torgvantarna är varma och smidiga!

 dags för ny almancka (jajemän saker i januari börjar planeras in ju!), så hära ser den ut, fram/baksida. En prima ballerina och en oförglömlig vy från hotelfönstret på Italienresan.


4 kommentarer:

Anette sa...

Finaste pyjamasen!

Så fin din kalender är! Själv har jag till slut övertalats av M att ha en i mobilen. Kan ju bara erkänna att det är smidigt fast ack så tråkigt att inte få skriva på riktigt...

(vi synkar våra kalendrar med varandra elektroniskt, väldigt bra!)

LindaB sa...

Fin kalender!
Jag har en också, men den sträcker sig ända till VT -13, så än behövs ingen ny. Och jaa, januari har man redan varit och klottrat i - håll i dig - ända till maj tom!! ;)
Hinner du vila och bli frisk mellan varven då? Tycker jag läser att du jobbar hela tiden. Man får ju sjukskriva sig själv vet du.... trots att man är duktigtjej. Var rädd om dig - kram

banditgrrrl sa...

3 serier? Nya avsnitt? Jag kollar Homeland nu...

Anna sa...

Anette:
Tack:) Haha Linus föreslog också elektronisk-synk-kalender men nä den stod jag emot, vill ha den "framför" mig på noll sek, kludda/ändra post-its och listor;)

Linda:
Nä det är ju det som är felet, att jag inte hinner tillåta mig vilan. Jag jobbar "bara" 80% men sen vi fick dom nya kassaledartjänsterna där vi har personla-ansvar över ett gäng kollegor var och dessutom sköter hela kassalinjen själva (utan kassachef) så är det nåt hela hela tiden så jag känner inte att jag "kan" vara borta. Skitjobbigt att känna så. Sen var det ju typ nyss jag insåg att folk lämnar barn på dagis och sen åker hem och är sjuka (om barnet skulle gått på dagis den dagen) fatta ju inte jag att man fick liksom. Shit vilken drömvärld! För att vara hemma sjuk med sin 2åring, ja då är det ju fan mer vila att gå till jobbet...ehrm;) TACK vännen!

Johanna!
Asså jag vet inte om Dexteravsnitten är sprillans (men för oss är dom det;) sen är det Homeland och Walking Dead!