måndag 22 oktober 2012

[ANNA] månda kväll

suck, varför man inte har ett 7-16 jobb PALLA att sitta fast i trafikköer varje dag tänker fru Hobbit som knappt når upp med näsan över ratten.

Kursen i arbetsmiljö var givande. Det var en föredetta kollega/chef som höll i den, han jobbar numera för detta företag. Vi pratade även om hur man som chef hanterar personal som inte följer regler på arbetsplatsen/avdelningen och inte gör det som förväntas, verktyg för samtal, hur man sätter gränser och blir respekterad utan att vara "hård". Hmm det är ju precis det jag är mitt uppe i som förälder också fast på ett annat plan med andra frågor. Ni fattar ju själva varför det finns så få 2 och 3åringar på landets arbetsplatser, dom blir ju kvar max en vecka liksom. Neeej jag vill inte, neej jag tänker inte!!

Häromkvällen såg vi denna, ett litet vackert mästerverk. Jag älskar Wes Andersons Darjeeling Limited och Royal Tenenbaums. Wes har ju fått såväl Bruce Willis, Tilda Swinton, Bill Murray och Edward Norton med i sin lineup. Norton är helt briljant i sin roll som scoutledare. Fotot är underbart! 

NU: Macka, te och sista avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar. Imorn har vi såväl rykande färska avsnitt av Walking Dead och Homeland på lut. Man kan ju inte annat än längta till imornkväll!

1 kommentar:

erika sa...

Tack snälla :)
Ett 3månaders vikariat som lärare i en förskoleklass & fritids, på Bäckskolan! Har vikarierat där en del & blev rekommenderad när tjänsten blev aktuell :)