söndag 7 oktober 2012

[ANNA] sönda kväll

 Igår mådde jag bättre än vad jag gör idag. Då susade jag iväg till jobbet i min räviga sjal och lysande kalasbyxor. Så piffar man en grå ylleklänning hörni! Jag har dille på färgsprakande kalasbyxor den här hösten serni, kommer få se mycke här sånt framöver...



Den sjuka mamman kom hem från jobbet i eftermiddags till middagsbordet. Mmmm köttbullar i tomatsås med tjockspagetti. Som grädde på moset, ruccola och mozzarella. Linus åh Linus! Det tar en lita stund att tillaga då både såsen ska kokas ihop och köttbullarna rullas från scratch. Linus är förberedarnas konung och kokade såsen igår. Här hemma har familjen haft fullt upp när jag jobbat, tipspromenad, tvättstugan, städat och varit på söndagsfika. Imponerande! Sen blir man ju glad för småsaker, som att Linus tvättat min merinoullklänning och räknat ut själv att den borde plantorkas på en handduk. Sådant gör en kvinna extra kär;)

Nu väntar två pass månda/tisda (14-22:15 och 9-16:30) sen SEN ska jag hämta andan lite. Önska mig att jag vaknar friskare imorn, annars känns det långt och tungt till onsda. Nu ska jag ta en Ipren och en kopp te.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har du kollat in skapligtenkelt.se? Hittade denna och tänkte på dig :)

Anonym sa...

Men åh det går inte att länka, googla på skapligt enkelt räv. Tror den lades upp förra hösten.

anna sa...

Döfeint:)!!! Oäwar älskar dom!

Anette sa...

Hoppas du mår bättre idag! Vet inte riktigt hur jag känner mig idag. Igår kväll hostade jag nåt förfärligt men kommer om ett par timmar och så ringde Klara, ska vara KL imorrn. Hoppas halsen klarar det...
Bra karl den där Linus ;)
Kram

Anna sa...

Ah fy tusan Anette, jag mår sämre, har suttit upp och hostat mer än halva natten:/ men biter ihop på väg mot Maxi snart! Usch vi får peppa varann! Eva-Lena fortf krasslig alltså?

krya på dig! Kram!