söndag 28 oktober 2012

[ANNA] en vacker höstdag att minnas...

Kohagen står i höstskrud, kall men strålande vacker dag. Luften var hög och klar, svarta fågel v:n avlöste varandra på himlen. I dikena var isen nära 3 cm tjock och höll för en 2åring, men inte en 32åring.


Ryggan var min fina farmors och eftersom saker som gjordes förr håller för krig är det inga fel på den! Fasligt perfekt för sockerkaka och kaffe i skogen!






Idag fyller den här härliga mannen minnsan 30 år! När jag och Linus nämnde det vid middagsbordet ville Skorpan gå och hämta telefonen på momangen. Hon klämde med viss eftertänksamhet både ur sig grattis och måholeva!

Due to rådande tidsändring släckte vi sparven lite tidigare så 18:30 knoppade hon hårt. Vi har 05:30-uppstigning imöra så det är även en bidragande faktor. Linus spelar tv:spel och jag ska värma mig en kopp varm choklad, premiär för höst/vinterns första oboy-deluxe. Deluxet är cointreau, en wejäl häll i och din oboy förvandlas till flytande romerska bågar och är som en smekning i munhålan. Befogat och förtjänat som vi säger. Ibland slinker en skvätt rom i istället det är fint det med, MEN inte möe slår cointreaun på fingrarna. Nä värma drickat och sen läsa lite bloggar. Imorn börjar en ny vecka. En vecka med nya utmaningar, en vecka närmre döden, en vecka närmre det oundvikliga vinterkräkutbrottet, en vecka närmre pension en, vecka närmre klimakteriet, en vecka närmre..för fan kvinna värm spriten nån gång!

Inga kommentarer: