söndag 14 oktober 2012

[ANNA] sönda

Känns som jag levt ett helt liv den här söndan typ. Dagen startade skapligt tidigt idag med. Så när klockan slog 09:00 hade Skorpan och jag käkat frukost och jag tvättat fönstren i 3 av 4 rum. Då packade vi ryggsäcken med lite mellis och kaffe och mötte Asklunds nere på gatan. Vår plan var tipspromenad, det var tydligen dock säsongsavslutning förra söndan vilket vi missat så vi var ..ehrm..själva på plats idag. Det gjorde la inte skitmycket vi fikade, barnen busade och så gick vi slingan ändå.

 Vilma var på Tropicariet igår och hade köpt en groda till Skorpan och en till sig själv. Dom bodde i glasburkar och åt äppleskal..

nää det är fortfarande jag som är aktivisten i familjen, syrran bär bara min ryggsäck...(om nån undrade över anarkistfeministmärket på ryggan...den är från den gamla goda tiden haha)

 på eftermiddagen hade jag och Skorpan en fikadejt på Fräcka Fröken med härliga Emma&Johanna...


 Skorpan plockade fram allt. Det gäller numera att inte ha nån världshemlighet eller nåt pinsamt i handväskan, Skorpan är snabb som en vessla och vänder ut och in på mina tillhörigheter och visar gärna upp dom..Den blå väskan hade hon packat till sig själv med en massa kuligheter i som hon glatt lekte med. Vi skrattade gott åt henne när hon deklarerade högt och tydligt för hela fiket att hon var bajsnödig innan vi sen försvann in på toan..för att sen komma tillbaka och hon lika högt talade om ATT hon bajsat. Vi pratade om hur kul det är att barn inte skäms och hur det skulle vara om vi vuxna körde en dag i barnstil. Då hade jag ställt mig upp på fiket och sagt högt och tydligt JAG ÄR BAJSNÖDIG KOMMER SNART! Eller som Skorpan brukar säga när hon släppt en ljudlig fis, SKORPAN PRUTTA! Hahaha där är nån som inte skyller ifrån sig;) I övrigt avhandlades dejter, dejtingsajter, barn, jobb, hur man skaffar barn på "olika" sätt, moderna familjekonstellationer och Yasuragi..sånt som tjejer mitt i livet diskuterar mest liksom..

Linus kom hem idag och ville se detta, och det vill jag mer än gärna, bra smak Linus! Så det ska vi nu!
I övrigt så kom nya avsnitt på två av våra favvoserier idag...jävla föräldramöteprutt imornkväll..får vänta till tisda då..



4 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Såg det första avsnittet i måndags och tyckte om den. Hoppas ni gillar! Puss

banditgrrrl sa...

Mitt i livet!? jag tänkte nog bli äldre än 54!!! ;) Kram

anna sa...

Nu har även vi sett första avsnittet , GALET bra! Haha som mitt i livet, mitt i vardan;)
P&k

banditgrrrl sa...

Hahaha! Var det så du menade.... jag är åldersfixerad! Puss