onsdag 31 oktober 2012

[ANNA] onsda

Idag har vi varit lediga hela familjen (dom dagarna är sällsynta men finns). Vi har fyllt dagen med lååång frukost, en tur på stan (Skorpan fick ett doktorset och har läkarundersökt såväl mjukisdjur som oss hela dagen) vi har träffat Jessica och baby-Algot (ett mycket, mycket sött tillskott i kompisbarnskaran som iallafall BÖRJAR utökas:) och jag har gått en kortis på stan med syrran på kvällen.

 ner på stan!

 presenter till Algot och ett hemsnickrat kort...

 innehåll...

Vi packade en fikakorg för en utomhusfika i lekparken med Algot och Jessica. Skorpan är inte helt kry och vi ville verkligen inte riskera Algot. Är man bara varmt påklädd så är det riktigt skönt att fika ute i friska luften trots höstkyla. Vi sågs i en lekpark så då kunde Skorpan leka efter fikat och vi vuxna prata lite samtidigt:) Algot hade det mys i sin vagn! Precis när vi packat fikakorgen ringde min mobil, tjena det är Crille på DHL jag har ett paket till dig, är du hemma om en stund? Skitans jag är ju precis påväg till en fikadejt i lekparken. Crille: var ligger lekparken? Jajemän visst fick jag mitt paket levererat till fikan:) Förra gången dom ringde satt jag och åt lunch på Stadsmissionen och då fick jag paketet levererat dit! Madness DHL! Kundservice och internetshoppande mammor i farten har ni ju fattat!

Nu går jag mot ett jobbstreak, torsd-sönd. Linus jobbar också i helgen så Skorpis far till Ödeshög på lördagmorron och jag plockar upp henne "på väg" från jobbet söndag eftermiddag. Denna variant av jobbhelgskrock är lite "humanare" än den andra där jag inte ser Skorpan från fredag förmidda till månda förmidda. Humanare för mig ska tilläggas, hon har det ju supreme i Ödeshög!

Nu, ett avsnitt Walking Dead. Åh mysryskänslan med zombies. Världsklass!

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Kappan är to die for! Varifrån?

Anna sa...

Lovisa!
TACK! Ja som sagt en snyggjacka per säsong brukar det bli men vi håller oss alltid inom billiga ramar, just denna kosta 249:- på H&M men är dessvärre slutsåld i butik/online sen ett tag tillbaka finns bara från strl 110 och uppåt tyvärr!