tisdag 12 juli 2011

[ANNA] fam Forsberg ❤ Ödeshög

Vilken dag vilken dag! Vi har bara slappat och lekt hos farmor idag (farfar var på jobbet och väldigt saknad) det har varit en underbar dag. Linus och jag cyklade ner på Bynn (ni hör jag är hemma med snacket numera haha). Vi handlade fisk i fiskbilen(lunch imorn) och fyndade kläder och köpte lunch till idag (sallader på Lysings best there is!). Med fyndade barnkläder menar jag FYNDADE! Mitt absoluta favvomärke Småfolk och Villervalla. Vi snackar 50% rakt av!

I övrigt har Skorpan pinkat på sina farföräldrars hallmatta. Jag drog nitlotten och stod i närheten av alla skitnödiga idag, åkte på två hundbajsningar och två bajsblöjor, rättvisan i det då?! Vi har frossat i lax och räksallader ( Lysings alltså, värt att köra till Ödeshög bara för det) när Skorpan sov njöt vi vuxna av kaffe, chokladglass, chokladbiscottis, vattenmelon och framför allt enorma hallon som Karin plockat åt oss. Till kvällsmat grillade vi. Jag plockade mängder av vildblommor, borstnejlikor, blåklint, vallmo. En stor bukett lavendel i farföräldrarnas trädgård, jag har buketter i alla rum här hemma och det doftar ljuvligt!!

 Vi tackar snälla farmor&farfar för två av dom finfina plaggen!
Liten fröken vill själv, här bära sin shopping. Hu va stor hon börjar kännas och hon är ju inte ens 16 månader än! 

Mer bilder är att vänta stay tuned!


fam Forsberg ❤ Ödeshög

2 kommentarer:

Johanna sa...

Jag vill ha bild på salladen... du vet mat, det kan få mig att göra mkt!

Anna sa...

Rackarns att jag inte fota, lovar att göra det nästan gång!Det var inte sista jag åt i sommar;) Det är en ganska simpel grönsallad som sen toppas med gudomlig varmrökt lax alt handskalade räkor och en galet god god skagenröra.