lördag 16 juli 2011

[ANNA] go´kväll på er.

Gokväll blogglovers.

Efter lek i lekparken och lunch blev det en väldans spontan eftermiddagsutflykt till Ödeshög. Skorpan har busat runt och lekt av sig på landsbygden, sprungit runt med rumpan bar. Detta resulterade ju sist i kiss på hallmatta, idag lade hon ribban snäppet högre och la ett prydligt lass på mattan i tvättstugan. Vi hade pratat om det bara timmen innan, citerar mig själv; näää bajsa tror jag absolut inte hon skulle göra utan blöja på sig, hon är så väldigt restriktiv med var hon bajsar och när. Bra där Anna, va tog det då, en timme så fribajsa hon haha. Helt plötsligt glänste en liten hög så fint i kvällssolen. Tack kära gud för att mitt barn aldrig är lös i magen.

Annars då. Jo imorn kan det eventuellt bli en loppistur. Jag är ständigt på jakt efter nya orginella, vackra ting. Nu skulle jag vilja ha kanske en ny tavla eller någe liknande. Är så väldans trött på Klimt-tavlorna nu, vill ha annat. Klimt blev min favoritkonstnär för sisådär 15 år sedan, vackra målningar med mycket kärlek och rödhåriga kvinnor. Men nä när storkedjorna prånglar upp det i massupplaga då ledsnar jag. Jag har dock tre verk som är av stort affektionsvärde. Nu är jag nog mer inne på fotoförstoringar av min man i synnerhet. Sådär är det jämt. Jag förälskar mig i 50-talsklänningar sen hänger dom överallt på H&M, då tröttnar jag. Jag börjar frenetiskt leta Bersåporslin, då gör Rörstrand nyupplaga, booooring. Det är jag, rastlös i min smak, på jakt efter sällsyntheter, gillar inte att ha sammalika. Ogillar starkt mass och nyproduktion.

 Ny för dagen, klänning från favvomärket Rut mfl. Hittade det för nåt år sen och köpte då en klänning som jag använt massor. För nån vecka sen kom den här hem.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Jag kan glädja dig med att så snart Linda a.k.a. "Ett paket surprise me" flyttar tillbaka till stan så kommer hon öppna butik som säljer väl valda delar av Rut m.fl.kollektion.

Puss

Anna sa...

Tack för tipset Johanna, fan va feint!

puss!