söndag 24 juli 2011

[ANNA] ett ögonblick fru Forsberg, vad har du köpit?

 När vi storhandlade kunde jag inte motstå att slänga med denna i vagnen. Alltså allvarlig vem kan låta bli, fransk bubblande lemonad som är ljusrosa i en gammaldags flaska (som jag givetvis sparar till framtida saftning). Amen va väntar ni på dra till mitt jobb och lägg handskarna på en ni mä!

Herre min skapare vad vi har rensat, förråd, skåp, lådor på sånt som ska säljas på loppis. Allt har prismärkts och packats i lådor och kassar. Hur mycket som helst och det sjuka är att det inte märks skillnad!? Alltså hur jävla mycket prylar har vi? Jo det ska jag säga er, vi har ALLA prylar. Som finns.

3 kommentarer:

Olles mami sa...

Köpte me igår.... Har inte provat än, har en jäkla halsbränna just nu när magen sitter typ under hakan, lemonad gör ju inte det hela bättre! Drog en snappel igår (en favvo från maxi tror den heter pink grape) och låg vaken halva natten av halsbränna! Stackars skorpan med foten... Vi har klarat oss med skrubbsår på knäna denna sommar! Första skrubbsåret Olle fick på knät i år trodde han var blåbärsoppa :)

Anna sa...

Det är min favvo mä:-) Du halsbränna ska man inte leka med fy fan vad det är jobbigt! Det värsta är när inget hjälper då får man panik! Haha mors lilla Olle med blåbärssoppa:-) gulligt ju. Stå ut nu sista månaden snart har du det finaste i din famn!

erika sa...

Skall ni stå på bakluckeloppisen på onsdag? :)