onsdag 27 juli 2011

[ANNA] så var det med det.

Förmiddagen har spenderats på följande sätt. Linus har tvättat och tetris-packat den full med all vår loppisförsäljning. Skorpan och jag gick ner på stan. Om nån såg oss borde ni skrattat åt mig. Fan jag kan inte ens tänka på hur jag måste sett ut. Sönderstressad mamma 2.0. Inne på H&M skulle jag supersnabbt prova en klänning, parkerade sulkyn utanför provrummet och tog med Skorpan in, hon rev halva provhytten och försökte rymma genom att krypa under dörren. Jag var halvt påklädd och försökte hålla styr på henne. Raffsade ihop allt och jagade ut efter henne, Skorpan plockade gladeligen på sig allt på sminkavdelningen, jag plockade ifrån henne och hon surade högljutt. Vidare in på Lindex, när jag betalade såg jag i ögonvrån hur Skorpan tog sikte mot sminket därmed, hon ser att jag är på väg och sliter blixtsnabbt åt sig fyra läppstift som vi sen brottas lite om. In på Macaroom för att snabbt köpa den rutiga duken jag sett i skyltfönstret, jag frågar efter den och expediten har svårt att möta min blick när hon svarar. När jag hämtat den och betalar (tittar ner och ska trycka koden) ser jag varför. Skorpan har knäppt upp klänningens översta fyra knappar när jag bar henne, så båda mina bröst och bh i all sin prakt är utanför klänningen. Snabbt rusar tanken; hur länge har jag sett ut så här!!??Hjärtat slår, ingen idé att fundera över det, högröd i ansiktet smyger vi ut ur affären och går diskret längs husväggarna. Ner på Lucullus för att köpa lite mat, Skorpan hittar ett nytt falsettskrik som hon ger ifrån sig med jämna mellanrum. Alla tittar på oss. Jag säger; nu får du lugna dig och sluta skrika, folk får ont i öronen. Skorpan lyser upp och flinar och tar i ända från tårna och skriker ännu högre och flinar ännu mer. Jag ger henne ingen mer uppmärksamhet då slutar hon.

H E R R E  M I N  G U D.
jag är slut och färdig som människa. jag har närt en liten skitunge vid min barm. härligt! när skaffar vi en till, ikväll kanske. eller??

En rödluvan&vargen-tröja och en stickad klänning båda till hösten. Om hon förtjänade det? Återkom med frågan senare tack.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Haha, faktiskt så såg jag och Pernilla D dig på stan idag, men vid det tillfället var Skorpan lugn, satt så fint i sin vagn, med en liten små stressad mamma var det allt bakom vagnen. Det var vid Espresso House, när du tog ut pengar, vi försökte få kontakt med dig, men förgäves :) Hoppas eftermiddagen blir lite lugnare för er :)

Angelica sa...

Kan inte låta bli att småskratta lite, av all välmening såklart. För EXAKT så var det för mig härromveckan, fast jag var dum o tog buss ner på stan utan vagn. Tänk vilka djävulshorn som ibland gömmer sig under deras sockersöta små nunor ;)

Lisa sa...

Det är i dessa stunder man kom ihåg varför man väntade med att skaffa barn. Men sen behövs det bara ett leende eller ord för att man ska inse att leva utan dessa små troll skulle vara omöjligt =)

Kämpa på och tappa inte orken...;-)

Anna sa...

Jessica:
HAHA jag är helt hjärnskadad sen Skorpan föddes, ser inget hör inget. Det var ju typiskt hade varit fint att hälsa!

Angelica:
Hahaha ja fy fan vilket härj det är ibland, tur för dom att man alltid älskar dom vad dom än gör!

Lisa:
Tack:) eller hur haha, nu minns jag knappt tiden innan barn, vad gjorde man med all tid?!