måndag 4 juli 2011

[ANNA] Göra sin åsikt hörd!

Mailade Linköpings kommun igår och talade om precis hur underbar den nya lekparken i Trädgårdsföreningen är. Hur dom tänkt på allt och alla, dom minsta barnen, dom stora och faktiskt dom vuxna! Gissa om dom blev glada! Självklart ska man "säga till" precis lika mycket om dåliga saker som om bra saker. Så ibland alla klagobrev kom ett tackbrev från en familj, vi, som kommer nyttja lekparken var och varannan dag så länge vi bor här. Den är faktiskt så kul att vår längtan om hus faktiskt kändes uthärdbar nu.

Vad är så bra då? Jo, det finns gungor av alla de slag( även såna nya babygungor som är suveräna) det finns vattenlek vid en pump, det finns en jättestor hängmattegunga som nästan hela familjen får plats i, det finns ett "miniland" med lekredskap för såna i Skorpans ålder och lite större( dock inte helt klart) äventyrsklätterställningen och linbanan för stora barn finns kvar. Det finns massor bänkar, för föräldrar kan som vill vila lite när deras barn leker på egen hand & mammor som kan amma lite var som. Man märker att någon har tänkt på allas behov och lyckats sånt måste ju berömmas!

Jag skickar precis lika många såna beröm-mail som klagomail. Jag vet hur viktigt det är med synpunkter från kunder på mitt jobb så jag drar mitt strå till stacken haha. Beröm och klagomål ska alltid vara konstruktivt. Jag skriver alltid jag gillar därför att... och jag tycker att detta borde förbättras på följande sätt därför att..

 Ser ni den långa braiga bänken framför gungorna och den härliga vilobänken, idealisk att amma på.
 Massor grönsaker som man kan fotas i.

Inga kommentarer: