fredag 8 juli 2011

[ANNA] le update...

Vilken subtropisk morron/förmiddag det har varit. Idag svettades till och med jag (!) Jag är i vanliga fall en osvettig människa. Sval, blek och rödhårig. Iskallt cool om ni frågar mig haha. Kan bero på att jag inte anstränger mig alltför ofta heller haha. Men idag, oh my va varmt och fuktigt!

Klockan 10 hade jag en dejt med en Traderaköpare utan för Pressbyrån, affären avlöpte mycket smidigt och alla inblandade är nöjda! Jag klickar alltid i rutan ej avhämtning i mina auktioner, uschan för att träffa folk ju. Nä folk är lustiga och obehagliga. Vill jag göra det kan jag sälja på Blocket ju! Men den här köparen i fråga mailade mig och frågade ändå, och det visade sig bli himla smidigt! Erkänner jag hade fel den här gången. Det var porslin jag sålde så det var ju jätteskönt att slippa packa och skicka. Nu behövde jag gå 50 meter och fick kontanter i handen. Men nä kommer nog fortsätta klicka i ej avhämtning...folk KAN ju vara obehagliga och konstiga. Sen vill jag gärna slippa en eventuell prut-situation.

Plockade upp den här favoriten för heta sommarkvällar. En vinho verde en mycket trevlig portugis, tänk er om vin vore mineralvatten typ, ska drickas iskall. För er som undrar vad vi pratar om.

1 kommentar:

Maria sa...

Samma här, skickar absolut helst!