måndag 11 juli 2011

[ANNA] dagen då..

Skorpan och Skorpans morsa, slappaste there is! Påslakanet är ett Traderafynd, hade ett med samma mönster som liten.


Dagen till ära en t-shirt från Arbetets muséeum i Norrköping och kvinnoutställningen Kärlek, makt &systerskap 1998. Minns att det var en för jäkla bra utställning. 

Efter frukost idag packade vi frukt och drog till Valla. Sist vi var där (slutet på april kanske) så gick ju  inte Skorpan och det var typ inga djur ute. Idag däremot var det 100 gånger roligare. Skorpan var superglad, och väldigt nyfiken på djuren (försökte peta på dom och härma deras läten). Lite för orädd kanske, hon stoppade in sina små rosiga prinskorvar i alla burar och hagar, ett under att hon har alla fingrar med sig hem!

Jo just ja jag har en allvarlig släng mens. Ja eller kanske bara lite sand i lilla vaginan. När vi åt frukost imorse ser jag hur en hotellgäst (First hotell mittemot) öppnar sitt fönster och börjar mata fiskmåsarna med bröd. Hon slutade och försvann in i rummet för att sen komma tillbaka och fortsätta, måsar störtdök från alla håll ner mot maten. Då jävlar brändes det kokta fläsket. Jag for upp från bordet slet upp fönstret och skällde ut kärringfan efter noter (norsk eller dansk så hon fatta inte allt) hon blev livrädd och försvann. Idiotfan, matar hon råttor och silverfiskar också?? Barn matar fiskmåsar INTE vuxna som förstår konsekvenserna. Varje sommar är det ett outhärdligt liv på vår gata (tydligen bästa stället i stan att föda måsbebisar på), det skriks och skränas sen kväll och sen drar det igång igen vid 04:00 dag ut och dag in. Var inte oroliga för att måsarna svälter för att onda människor som jag förbjuder matning, nä då dom äter kebabtallrik och fyllekräks varje helg. Underbart, som ett vykort, jag kan föreviga det år er.

Inga kommentarer: